Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Hát nincs benne védelem ez ellen? Nekem a monitorom ezt írja ki, ha nem megfelelő a frekvencia: Attention! Frequency out of range. És ezt bámulhatom, amíg nem csinálok valamit. Egyszer már volt valami, biztos napfolttevékenység következtében :), hogy ezt írta ki, pedig 74Khz-es frekvenciát kapott, ami bőven elfogadható neki (30-92Khz)... már téptem a hajamat, és akkor kikapcs, bekapcs (reseteltem párszor, de mindig ua.), és voila.
-
Vertic
aktív tag
Egyébként van egy tippem az aging modera: növeli a brightnesst, hogy ha a képcső öregszik akkor is lássál valamit... :) de ez csak tipp. (most találtam neten, ahol csávó ezt írta, de ő is csak tippelt. azon a monitoron egy külön kapcsoló volt erre)
-
Vertic
aktív tag
Hát először is mit csinált a gép mikor otthagytad? Monitor menüjében biztos van olyan, hogy kiírja milyen frekvencián és felbontáson fut. Nézd meg, ez olyan-e, mint eddig. Lehet, hogy pl. valamiért elfelejtette a monitor a beállításokat (geometria, ilyesmi), esetleg egy reset factory settings megoldja, ha van ilyen rajta, vagy kézzel beállítod újra, és akkor megjegyzi. Lehet, hogy szoftverben csesződött el vmi beállítás, és most máshogy hajtja meg a monitort, ezt is le kéne ellenőrizni. Végső esetben szerviz. Szóval sok minden lehet.
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi