- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Hát nincs benne védelem ez ellen? Nekem a monitorom ezt írja ki, ha nem megfelelő a frekvencia: Attention! Frequency out of range. És ezt bámulhatom, amíg nem csinálok valamit. Egyszer már volt valami, biztos napfolttevékenység következtében :), hogy ezt írta ki, pedig 74Khz-es frekvenciát kapott, ami bőven elfogadható neki (30-92Khz)... már téptem a hajamat, és akkor kikapcs, bekapcs (reseteltem párszor, de mindig ua.), és voila.
-
Vertic
aktív tag
Egyébként van egy tippem az aging modera: növeli a brightnesst, hogy ha a képcső öregszik akkor is lássál valamit... :) de ez csak tipp. (most találtam neten, ahol csávó ezt írta, de ő is csak tippelt. azon a monitoron egy külön kapcsoló volt erre)
-
Vertic
aktív tag
Hát először is mit csinált a gép mikor otthagytad? Monitor menüjében biztos van olyan, hogy kiírja milyen frekvencián és felbontáson fut. Nézd meg, ez olyan-e, mint eddig. Lehet, hogy pl. valamiért elfelejtette a monitor a beállításokat (geometria, ilyesmi), esetleg egy reset factory settings megoldja, ha van ilyen rajta, vagy kézzel beállítod újra, és akkor megjegyzi. Lehet, hogy szoftverben csesződött el vmi beállítás, és most máshogy hajtja meg a monitort, ezt is le kéne ellenőrizni. Végső esetben szerviz. Szóval sok minden lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 3
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest