- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
Meglestem. Nah, sokkal előbbre nem jutottam, mert a google is csak egy linket adott ki, amin még véletlenül sem írnak pl.: cfm értéket
. Abszolúte noname venti figyel benne (protechnic electric MGA8012HR-A15). Össz-vissz annyit bírtam kibogozni, hogy 15mm széles a jószág. Ez csak szépít a dolgon, mert lila iboly fingom sincs ilyet hol lehet kapni, és melyik milyen jó.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. VAn egy Aopen barebone gépem, és hát a táp ventije kezd eléggé zörgös lenne. Szeretném egy halkabbra kicserélni a ventit. (tápcsere a hülye speciális méretek miatt nem jáccik).
Mire kell figyelni? A táp amúgy egy FSP220-60CU(PF). Érdemes-e például a venti fodulatát lejjebb venni? Mekkora cfm értékű venti kell egy ilyen táphoz, hogy ne melegedjen túlságosan?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Doogee S Mini ütés/por/vízálló telefon
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest