Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
Tirithon #138 üzenetére
Ilyen, hogy levásárlás jogilag nem létezik nálunk, vagyis nem követelheted tőlük, de ők sem tehetik kötelezővé neked. Persze ettől még, ha mind2 fél úgy akarja, meg lehet állapodni szerződésmódosításban, tehát hogy x cucc helyett ugyanolyan árú y cuccot kapsz, vagy két feleakkora árú z-t.
Ha hibás dolgot viszel vissza, kérhetik, hogy vidd a csomagolásban lévő többi tartozékot és cuccot is. De ha a 8 munkanapos elállásra gondolsz, ott tévesen gondolják, hogy nem bonthatod ki, természetesen ki lehet bontani, hiszen így tudod csak megnézni, milyen a termék.
-
tlac
nagyúr
válasz
Tirithon #138 üzenetére
nem azzal van gondom, hogy jogilag hogy van, hanem emberileg
nekem már az is elég lenne, ha jogilag törekednének, hogy rendben legyenek, (elfogadható megoldást adjanak a garos problémámra) többet nem kívánok tőlük
Hát pont ez az, hogy láttam leírva más boltnál, hogy csak akkor veszik vissza, ha nincs kibontva. Tehát én is azt kérdem, hogy akkor hogy nézi meg???ipon-nál hogy van ez, a 8 munkanapos dolog?
-
tlac
nagyúr
válasz
Tirithon #130 üzenetére
Gondoltam visszaviszem és levárásolom az árát, megtettem már ezt sok másik boltban, főleg a karácsonyi dolgokkal szoktak rugalmasak lenni.
ezt csak akkor lehetett volna, ha ha házhozszállítással vetted a géped
Közben gond volt egy RAM-mal is, amit náluk vettem, nem egészen kompatibilis az alaplappal (amit szintén náluk vettem). Kérdeztem, menniy idő alatt cserélik - azt mondja, két hét a bevizsgálás. Feltételezem ki sem cserélték volna utána, mivel a RAM alapvetően nem hibás, csak a RAM és az alapalap együtt nem jó.ha egy konfigot vettél/kaptál és ők rakták össze, akkor ez nem szép dolog...
ebből a részletből viszont nem derül ki, hogy mi lett a megoldás
Én úgy tudom, csak gyári csomgalosában kell visszavenniük bármit - tehát gyakorlatilag akkor, ha nem is bontottad ki... Úgyhogy én is kíváncsi vagyok, hogy ezek a barmok legalább ezt visszaveszik-e neked.ha ki se bontja hogyan nézné/próbálná meg?
tehát nyílván nem kizáró dolog az eredeti csomagolás, viszont hiánytalan legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest