Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  iPon Computer

Hozzászólások

(#7170) antikomcsi válasza Intelligencs (#7169) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Teljesen igazad van.

Egyébként nem a fórum miatt idegeltem magam, hanem az igazságtalanság miatt, sajnos én az ilyet nem tudom eltűrni, nem állok be a sorba még egy birkának. Nem tetszett az a hozzáállás, hogy valaki meg sem érti mit írok, de kitilt az oldalról 3 napra. Aztán pedig infantilisnek hív, mert erre rá merek kérdezni, hogy miért. Bár ez utóbbira már nem reagáltam, pont azért, mert ennyire mélyre én nem süllyednék egy oldal hasábjain. Amúgy a fórummal nem volt bajom, mert eddig kábé be sem léptem oda, nem használtam, csak a cikkek alatt megjelenő szövegdobozkába írtam be néha-néha.

Sajnálom, ha bárhol olyan emberek moderálnak, akik nem képesek belátni, hogy néha hibázhatnak, és valamit esetleg ők is félreérthetnek olykor-olykor.

Probléma megoldva, én nem fogom magam egy ilyen arrogáns ember miatt idegesíteni, kigyomláltattam még az írmagomat is az iponról. Nem ringatom magam álomba, tudom, hogy a tavalyi 4.911.535K árbevétel mellet nem az én pár millióm fog hiányozni, tehát miattam biztos nem kell leépítésre számítani. :)

Mindenkinek azt tanácsolom, hogy kövesse a Te példádat. Vásároljon az iponon, de eszébe se jusson bármit beírni, a manifesztálódott résszel és dolgozókkal semmi probléma, a virtuális világuk azonban maga az agyhalál.

Szerk.
Bocsánat, azt még meg kell jegyezzem az utolsó gondolathoz, hogy nem az oldal "belsős" szerkesztőivel cikk/hír írókkal van a gond, hanem a hozzászólókkal és a külsősökkel.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  iPon Computer
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.