Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Iponnál működik az ingyenes visszaküldés foxpost csomagautomatával? Több áruház is szállít ugyan foxpostba de a visszaküldés nem lehetséges.
-
HUN]Repa
aktív tag
Az iPon megnyitotta discord szerverét, ahol gyors és minőségi ügyfél élményt kínálunk, legyen szó garanciális ügyintézésről, technikai segítségkérésről, vagy éppen az újdonságokról való értekezésről.
Csatlakozz te is: https://discord.gg/5xJSfWZBxs
-
Nagy köszönet az iPon-nak, mert 06.03.-n leadott rendelésem 06.14.-e után szállították volna ki (ezt előre jelezve) és már a múlt héten (06.09.-n) hozta a GLS !
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Szoktam rendelni az IPON-tól 3-4 havonta. A kérdésem a következő; a visszaigazoló levélnél van egy qr kód, amit beolvasva, előre át is utalhatom az esedékes összeget.
Androidos telefonom van, van Simple-m, OTP bank apk-m.
Viszont egyik sem fogadja el a qr kódos fizetést.
Valamit nem jól csinálok?
Nézegettem az IPON oldalát, de onnan sem lettem okosabb.
Valaki esetleg tudja erre a megoldást? Köszönöm a válaszokat. -
kefe13
tag
Üdv. Végül sikeresen megoldódot a történet, levásárlás vagy visszatérítés.
-
kefe13
tag
Sziasztok. Öt hét alatt eljutottunk oda hogy a termék cseréjét várjuk, de már válaszra sem méltatnak. Elképesztő, tudom hogy háború meg minden de azért na. Itt volt elég.
-
kefe13
tag
Sziasztok. Én is megkezdtem első gari intézést
Vissza olvasva eléggé két esélyes a dolog, ram kit ről van szó egyik hibás. Vígasztal hogy még csak az első hétnél tartok.. A sablon mail kicsit aggaszó. Február 16. án adtam be, meglátjuk, majd tudósítok -
Boldog új évet kívánok!
Tegnap felfedeztem hogy van lehetőség FoxPost csomagautomatába küldeni a csomagot, mondom nagyon szuper! Ez ilyen volt a Konzolvilág foxpost csomagautomatába való küldési lehetőség, de a budapesti, árkádi konzolvilág boltját megszűntették!
Tehát néhány évnyi kimaradás után visszatérek az ipon rendelésre, mivel meglett a foxpost csomagautomata lehetőség!
-
Perillustris
senior tag
válasz
HUN]Repa #11066 üzenetére
Értem, a hosszabb idő akár érthető is, csak az a fura, hogy egy olyan eszköznél, amire az egész világon 3 év a garancia, hol veszik el a 2 év? Nyilván egyértelmű az iPON vállalása, nincs átverés, hiszen az ígéret is ez, csak fura, mert olybá tűnik, az Asus 1 éven túl is foglalkozna a javítással. (Mert ugye nem az van, hogy más régióból származó típus, ami eltérő garanciális időszakkal rendelkezik.*)
*Csak arra tudok gondolni, hogy ez egy általános rendelkezés pont az ilyen - nem hazai importőrtől származó - termékekre, tehát az adott router sem "hivatalos" úton érkezik. S bár itt éppen nem lenne ennek jelentősége, a standard mechanizmus alapján nincs kivételezés, így kerül fel az oldalra.
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
Perillustris #11065 üzenetére
Az "ASUS szerviz" nem vesz át végfelhasználótól komponenst, tehát pl alaplapot, VGA-t, routert. A Basic Garancia miatt vélhetően több szereplő van a kereskedelmi láncban, hosszabb idő lesz míg visszakerül az ASUShoz, és utána az iPonba.
-
Perillustris
senior tag
Volt már bárkinek tapasztalata az Ipon-féle "basic garanciával" Asus routerrel kapcsolatban? Mert az Asus szerviz elvileg "csak" a típust nézi és hogy jár-e ahhoz a 3 év, valamint a vásárlás dátumát. Vajon a garanciára való 1 éves utalás egy általános szöveg, vagy ebben az esetben tényleg lekoptat az Asus?
-
LK
addikt
Sziasztok!
Ma voltam gariztatni az Iponnál és nagyon pozitívan csalódtam. Alaplapom ment tönkre sajnos. Azt mondták, hogy pár nap átfutási idő után amikor is lecsekkolják a lapot, visszaküldik a gyártónak és tőlük függ a hogy javítás vagy másik lap lesz-e belőle. Kérdéseim: kapok-e infót arról, hogy továbbkerült-e a lap a gyártóhoz, illetve ha csere lesz, lehet-e készpénzt kérni, mivel arra gondoltam, hogy veszek náluk egy alaplapot hogy ne álljon addig sem a gép. Választ előre is köszi. Mondjuk érdekelne a dolog, hogy mekkora arányban adnak vissza javított lapot. Még egy bios frissítést el tudok képzelni, de hogy egy púpos kondit kicseréljenek, azt már nem nagyon. -
subaruwrc
félisten
válasz
FireKeeper #11060 üzenetére
gyáriszámot küldd el az rma@ipon.hu-ra és akkor tudunk segíteni
-
bul07
nagyúr
válasz
FireKeeper #11058 üzenetére
Rendelés száma adatai lehet jobb lenne
De az a tuti hogy minden adatott leírsz az e-mailbe, és ha tudják biztos elküldik e-mailbe
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
Lenne egy ipon-ból vásárolt tápom, amit egy haverommal rendeltem közösen amikor ő épített gépet, viszont az idiótája elkavarta a garancialevelet amit kapott a közös vásárlásra. Szerintetek az Ipon típus és sorozatszám alapján be tudja azonosítani, hogy tőlük lett vásárolva a táp, és küldeni nekem egy új garancialevelet, vagy az eredeti papír nélkül esélytelen a dolog?
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Rendeltem az IPON-nál a visszaigazoló levélben küldenek egy QR kódot, hogy avval is lehet fizetni. Nekem van Simple-m a telefonon és ott van lehetőség QR kód-dal fizetni, de nem vette a lapot. Vagy esetleg OTP-s applikációban lehet? Fizetett már így valaki? Köszönöm a válaszokat. -
válasz
vdavid2 #11052 üzenetére
Hali! Sokszor és sok helyen vásárolok. IPON-nál is rendszeresen. Mondjuk nekem elmondták anno, hogy a rendelés beérkezéséről a rendszer küld automatikus üzenetet és a szerelésről majd a kollégák, azt kell megvárni. Vagy elfelejtették neked elmondani, vagy te vagy "feledékeny"....
-
Jester01
veterán
válasz
vdavid2 #11052 üzenetére
Ha jól értem azért kiszállították volna ingyen. Arról nem tehetnek, hogy most közbe jött egy hosszú hétvége. Mivel elmondásod szerint péntek délutánra lett volna kész, aznapi kiszállításra már nem volt esély a következő munkanap pedig kedd lesz.
Nyilván az baj, hogy rossz a rendszerük és ha tudnak róla akkor nem figyelmeztetnek legalább emailben előre, hogy az összeszerelés az +1 nap lesz.
-
vdavid2
csendes tag
A legutóbbi iPon-os rendelésem sajnos nagyon balul sült el, gondoltam, megosztom.
2021-10-27-én leadtam egy laptop rendelést.
2021-10-28-án ezt az SMS-t, és egy nagyon hasonló e-mailt kaptam: "Tisztelt Vasarlo! 1905047 szamu, 319 261 Ft-os rendelese mostantol atveheto a 1143 Budapest, Francia ut 40/b. alatti uzletunkben 18 oraig. Koszonjuk! iPon"
Kb. 1 órával később elmentem a Francia úti boltba elhozni a gépet.
Itt azt mondták, a termék még a Tüzér utcában összeszerelésre vár, másnapra lesz kész.
Elmondtam, hogy számomra tök kellemetlen, hogy az egyértelmű SMS ellenére feleslegesen jöttem el a boltba. Mondták, hogy sajnos hibás a rendszerük, és hogy ez rendszeresen előfordul ha valaki összeszerelést kér.
Kérdeztem, hogy kompenzációképpen tudják-e vállalni, hogy másnap futárral kiszállítják az otthoni címünkre, hogy ne kelljen még egyszer eljönnöm érte. (Kerestem futárszolgálatot is, 1850 Ft-ba került volna nekik az aznapi kiszállítás.)
Azt mondták, nem, legközelebb 2021-11-02 keddre (5 nappal későbbre) tudják kiszállítani a gépet. Vagy bejöhetek érte újra, másnap du.
Ezután, hogy adjak nekik még egy esélyt, írtam az ügyfélszolgálatnak is, de ott ugyanezt mondták.
Nem tartom fairnek, hogy bár a hibás SMS és email az iPon rendszerének hibája miatt jött, a kellemetlenség az ügyfelet érinti. Ezért ha valaki ügyfélközpontú boltot keres, nem ajánlom az iPont. -
tlac
nagyúr
a videokártya elég speciális eset mostanában, mivel nem igazán lehet kapni őket
az 50 napból meg látszik, hogy azért megpróbálták a lehetetlentde akkor sem jártál volna sokkal jobban ha 1 hét alatt vissza adják a pénzed
sajnos azt kell mondjam, hogy most bármelyik bolttal kb. ugyanígy történt volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hegesztés topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest