Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
UK-ban vagyok és itt csak előrendelve lehetett volna venni vagy a gyengébbet. Amit olcsóbbat mondtál, abból meg 1db volt fent eBay-en vágott vezetékkel pofátlan áron (30 font). Szóval vettem bele gyárit 6 font-ért, majd kicserélem és lehet megy fel eBayre én meg veszek egy nagyobb teljesítményű PSU-t.
-
vbbb
őstag
-
vbbb
őstag
Üdv!
FSP 500W Blue Storm PSU-ban kéne cserélnem ventilátort. Évente egyszer előjön a hangja a ventilátornak, amikor is szét kell kapni és olajozni kell. Szerintem most már lehet az kenőanyag se sokat segítene rajta.
Ki kellene cserélnem egy hasonló teljesítményű de halk ventilátorra. Fogalmam sincs mennyi lehet a légszállítása ennek a ventinek. Ötlet?
-
vbbb
őstag
Üdv!
Van egy 500W FSP Blue Storm Bronze 80 PLUS tápegységem ami hasonló tüneteket produkált mint azt az alábbi videón látni/hallani. (Ezt egyszer csinálta a ventilátor majd abbahagyta, de utána valamivel hangosabb lett mint előtte.)
Azt írták, hogy az olajozás segíthet a csapágyon. Szóval próbáljak némi műszerolajat bejuttatni, vagy cseréljem ki a kérdéses részt? Ha csere akkor milyen ventilátort javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest