Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pitterix: Gyógytorna
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
UK-ban vagyok és itt csak előrendelve lehetett volna venni vagy a gyengébbet. Amit olcsóbbat mondtál, abból meg 1db volt fent eBay-en vágott vezetékkel pofátlan áron (30 font). Szóval vettem bele gyárit 6 font-ért, majd kicserélem és lehet megy fel eBayre én meg veszek egy nagyobb teljesítményű PSU-t.
-
vbbb
őstag
-
vbbb
őstag
Üdv!
FSP 500W Blue Storm PSU-ban kéne cserélnem ventilátort. Évente egyszer előjön a hangja a ventilátornak, amikor is szét kell kapni és olajozni kell. Szerintem most már lehet az kenőanyag se sokat segítene rajta.
Ki kellene cserélnem egy hasonló teljesítményű de halk ventilátorra. Fogalmam sincs mennyi lehet a légszállítása ennek a ventinek. Ötlet?
-
vbbb
őstag
Üdv!
Van egy 500W FSP Blue Storm Bronze 80 PLUS tápegységem ami hasonló tüneteket produkált mint azt az alábbi videón látni/hallani. (Ezt egyszer csinálta a ventilátor majd abbahagyta, de utána valamivel hangosabb lett mint előtte.)
Azt írták, hogy az olajozás segíthet a csapágyon. Szóval próbáljak némi műszerolajat bejuttatni, vagy cseréljem ki a kérdéses részt? Ha csere akkor milyen ventilátort javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest