- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaman889
újonc
Koszi a valaszt. Akkor volt annyi eszem hogy jol kossem be. elvileg van egy ilyen tap szolgaltatas hogy ohb azthiszem. tulmelegedes vedelem.
-
shaman889
újonc
Sziasztok! Portalanitas celjabol szetszedtem az FSP tapom, viszont nem figyeltem hogy a ventinek kifele kell fujnia al evegot vagy befele. Tudom alapveto kerdes, de mind2 megoldas logikus. Most ugy van bekotve hogy befele fujja, hiszen gondoltam abbol nem lehet baj ha huti az aramkort belul. Viszont van itthon masik tapom aminek a ventije (2 van) kifele fujja a levegot. Tudnatok segiteni hogy most akkor ki vagy befele kell fujnia a levegot? a tapom: http://bulk.fsp-europe.com/pdf/datasheets_psu/fsp350-60apn_85.pdf
A masik kerdes hoyg ez a tap kikapcsol ha tulmelegszik?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest