Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezt nem is gondoltam, köszönöm

Esetleg van más ezen kívül, ami esetleg halkabb és még jó?
Más esetben akkor marad a Pure Wings. -
Sziasztok!
Tápomban jelenleg egy Yate Loon D12SH-12 van. Ezt lehet cserélni egy Nanoxia Deep Silence PWM 120 - 1500-re(van itthon)? Légszállítás kb azonos, csak azt nem tudom, hogy az indulási feszültsége mennyi. Szerintetek megoldható a csere?
-
Sziasztok!
Van egy FSP Raider 650w-os tápom, és esélyesen haldoklik a ventije, legalábbis ez a leghangosabb a gépemben. Olvasgattam vissza, YL D12SM-12 a gyári venti, ehelyett kéne valami, ami normálisan hűti, és halk is.
Láttam eddig az Enermax Twister pressure volt ajánlva, de...Van ennél jobb/halkabb?
Noiseblocker, Akasha apache...
Illetve van itthon Coolink SWiF2 120P, ez beépíthető a gyári helyére? Vagy egy Nanoxia Deep Silence megfelelő lenne? Igazából ez lenne a legjobb, mert tudom hogy elég halk, meg ebből még úgy is kell rendelnem
Ja és a szereléssel kapcsolatba: Kell forrasztani? A gyári venti hány pines, az újat majd csak simán rádugom és működik vagy kell vele bármit is mahinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest