- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
válasz
chester91 #1832 üzenetére
Köszi! Hát sajnos gari van még rá 4 vagy 5 év. És ilyen "hibával" szerintem kinevetnek ha visszaviszem.
Szóval akkor marad így úgy látszik. (túl sok a gari hogy piszkáljam ilyen kicsi hiba miatt)Még annyi, hogy a táp ventijét nem tudom szabályozni szoftveresen hogy halkabb legyen?
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Kb 1 éves FSP Raider 550-em van. A ventije felhangosodott úgy érzem, főleg terhelés alatt nagyobb fordulaton. Olvasgattam, hogy a gyári ventije nem éppen a legjobb darab. Ki lehet egyszerűen cserélni halkabb ventire? Garanciát elveszteném? Vagy ha megtartom a gyári ventijét vissza lehet szerelni észrevétlenül, ha esetleg meghalna a táp a jövőben?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Formula-1
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest