Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
A gyártói termékoldalon feltüntetett specifikációk szerint is 2.7V az induló feszültsége:
https://www.arctic.de/en/F12/F12EOL
(Alul a szürke részen lehet megnyitni)A légszállítása és a max fordulatszáma viszont tényleg nem olyan erős mint a gyárinak volt. Majd lehet ki fogom cserélni egy gyorsabbra valamikor, hogy én is nyugodtabb legyek.
-
F12 NEM ALKALMAS táp hűtésre!, nincs elegendő légszállítása és a statikus nyomása is nagyon gyenge!
ARCTIC - P12 kell neked, ne sajnáld azt az 1500.Ft-ot rá!
amúgy meg 3.pin az nem PWM-es a PWM-es ventinek 4.pines csatlakozója van, de tápba NEM jó mert azokat nem feszültség alapú vezérlésre tervezték, ha egy ilyen PWM-es ventit tápba teszel jó eséllyel morgó/búgó hangja lesz, de az is lehet hogy el sem indul, mivel túl alacsony az a ~4Volt körüli feszültség amit a táptól kap alapjáraton.
-
mr_ricsi
veterán
"Van egy 400W-os FSP tápom"
Mi a típusa? Mert attól függően lehet benne közepes fordulatú YateLoon is."milyen (lehetőleg olcsó) darabot ajánlotok a cserére?"
"Nem szeretném ha egy pár száz forintos alkatrész miatt kilehelné a gépem a lelkét..."
Csak én érzek ebben ellentmondást? Az olcsó új venti miatt nem halhat meg a táp?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest