Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
válasz
Zsoca_D #3269 üzenetére
Na, gondoltam beírom, hogy az Arctic P14 tökéletesen működik a tápomban. Gyakorlatilag hangtalan. Belefért az EVGA-ba, de le kellett vennem azt a légterelő kis lemezkét, mert az adott majdnem egy mm-t. Beerőltethettem volna a levétel nélkül is, de nem tökéletesen feküdtek a doboz szélek egymáshoz. Állítólag legtöbb tápnál nincs is ott az a félkör alakú terelőlemez, és nem igazán lényeges.
-
atiska007
senior tag
válasz
Zsoca_D #3269 üzenetére
Igen, gyanakszom erre én is, hogy az én tápom dzsunka ventijének is magasan felé lőttek az értékekben, mert annak is valami hihetetlen értéket adtak meg.
Végül gyorsan módosítottam a rendelést, p14 jön nekem is.
Remélem be is fog férni, mert a p14 2mm-el magasabb, mint a gyári (meg úgy általában a szabványnál).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok (IDC fehér LED, Sunon 9cm), rácsok
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest