- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubi8
csendes tag
szia, én most estem át a tűzkeresztségen (Fsp Raider 550-ben kezdett rosszalkodni a venti, csere lett belőle).
amit tudok ajánlani, hogy
1. járj utána, hogy milyen venti van most a tápodban (milyen típus, úgy rá tudsz keresni, hogy mennyi a fordulata percenként és a fontos adat, hogy mennyi levegőt forgat meg)
2. ezek alapján az adatok alapján válassz ventit, mert igazából nem feltétlen a halkság számít, hanem a teljesítmény.nekem egy 12 centis ventit kellett keresnem és tényleg nem a pénz számított nálam, mert vehettem volna csúcskategóriás Noctua-t is, de elég volt egy Artic Cooling. egy olyan típust választottam, ami hőszenzoros (saját magának állítja a fordulatot hőmérséklet alapján). 1 év gar van rá, eddig szépen muzsikál és kemény 1300 Ft volt.
régen mintha ezek sokkal drágábbak lettek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest