- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
mr_ricsi #834 üzenetére
köszönöm, így fogok tenni! Majd referálok az eredményről. Egyébként ha a thermaltake-t csak a + és - kábelével kötöm be a tápba (így gyakorlatilag ki van iktatva teljesen a potis szabályozása és egy mezei ventilátorként fog üzemelni), akkor is max fordulaton fog menni? Igazából nem értem azt, hogy a hőfokszabályzója a tápok hőmérsékletéhez van igazítva, nem a táp fogja szabályozni hőmérséklet/teljesítmény függvényében?
Bocs, ha értetlen vagyok, de ebben a témában eddig annyit tettem max, hogy az alaplapra rádugdostam a ventiket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Eladó 3db NZXT Aer P 140mm ventilátor
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Tartozékokkal Eladó 2 DB Noctua NF-A14 PWM 14 cm / 3 DB Noctua NF-S12A PWM 12 cm
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged