- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
thlacko
csendes tag
válasz
DonThomasino #353 üzenetére
Igen, az ár ennyi, de vidékre szállítással együtt az már 4-5000. És valóban tudom, hogy nekem kell eldöntenem, de a véleményeteket kikérhetem azért, mondjuk igazából csak hangosan gondolkodtam
Mert 10 körül azért már lehet venni akciós chieftecet mondjuk, esetleg kicsivel fölötte.
Amúgy mindenki ezt a swif2-t linkeli, ami elhiszem hogy tuti és halk is, de ez közel sem szállít annyi levegőt mint a gyári gondolom, és ezáltal csökkenhet a táp élettartama szerintem, Mondjuk az egy év amit írtál az elgondolkodtató. Amúgy van progi bármi, amivel lehet figyelni a táp hőmérsékletét?
Amúgy ha már így belelendültem, tegnap szétkaptam a tápot, kézzel alig tudtam elforgatni a ventit. Kifúj, amennyire lehet, matrica le, gumi dugó ki, és wd40 adj neki, ennek hatására úgy pörög mint újkorában.
Mondjuk feltételezem ez csak ideig-óráig fog működni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android Autót minden mobilra!
- OLED TV topic
- Google Chrome
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest