Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Akkor már inkább az elvágott kábeleket megblankolni, és a csatlakozóba felülről beletolni, aztán szigetelni, ha mindenáron meg akarod tartani a csatit.
Az a gond ezzel, hogy nem mindenki elektroműszerész, ha nem tökéletesen csinálod, esetleg az idő múlásával, a gép mozgatásával vagy hosszas terhelés hatására elmehet a kontakt úgy hogy észre sem veszed, aztán ki tudja mi történik egy hűtés nélküli tápegységgel, kigyullad?Alaplapról nem feltétlenül a legszerencséebb megoldás egy tápventit szabályozni.
Sok évvel korábban ugyanezt csináltam egy Chieftec-kel Coolink ventivel, pár évig így használtam alaplapról és semmi gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest