- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
válasz
Zsoca_D #3332 üzenetére
Hello
Volt egy kérdésem arra vonatkozólag, hogy milyen ventit tudnék venni (és főleg hol) az EVGA 850BQ-ba. A lényeg, hogy 135mm-es kell. Válasz nem érkezett.
Végigolvastam a fórumot 3 évre vissza, de sehol nem láttam konkrét ajánlást, pedig gondolom nagyon sok embernek ezzel gondja lehet.
Eltöltöttem 4 órát a keresgéléssel, és arra jutottam, hogy magyar boltban nem lehet venni semmilyen 135mm-es ventit. Lehetséges ez??!! Ha ez tényleg igaz, akkor 2 lehetőség marad:
1. Arctic P14-et valahogy rágányolni (nem hiszem, hogy ez akár megközelítené a tökéletes megoldást, de lehet, hogy ezt fogom tenni)
2. Aliról lehetne rendelni, de ott meg ember legyen a talpán, aki biztosra tud menni. Tegyük fel, hogy tényleg azt küldik, és olyan állapotban, amit írnak. Akkor is meg kellene tudni az indítófeszültségét valahogy, nem? Azt pedig nekem nem sikerült egyiknél sem a 4 óra keresgélés alatt. Ezen kívül nyilván valakinek sürgős, és akkor ez az opció kilőve.Tehát, azt hiszem, hogy nem csak saját nevemben beszélek, ha arra kérek minden hozzáértőt, hogy hozzanak össze valami javaslatot arra nézve, hogy az a sok szerencsétlen 135mm-es tápventivel rendelkező mit is csináljon, ha gond van a ventivel.
Előre is köszönöm!
Ja, itt vannak azok, amiket Aliról kinéztem, csak nem igazán tudom biztosra, hogy megfelel tápba vagy sem:
[link] [link] [link] [link] [link]
(Nekem talán ez a legutolsó a legszimpatikusabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest