- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1xpack
csendes tag
Sziasztok van egy Zalman ZM500-TX tápom, zörög benne a LR14025R12M2H Dong Guang Lan Rucn venti.
Nagyon cicereg. Bárhogyan zsíroztam, fújkáltam de semmi változás. Szerintem gyártás során a tengelyét elb...ták, mert ha oldalra döntöm a gépházat akkor megszűnik a zaj, ha vissza akkor ismét rossz. Kicserélném de nem tudom milyenre. A venti ledes a gyártói leírás szerint PWM-es de 2 tűs csatlakozójú. Ilyet nem találok, 3, és 4 tűs van, de ha veszek olyat és csak 2 szálat kötök be akkor vajon fogja majd a hőmérséklethez igazítani a venti fordulatát?
A port most ne nézzétek kitisztítva is rossz!Idézek: The ZALMAN ZM500-TX 500W uses the OEM-manufacturer platform Hui Cheng Electronic Technology. The main drive is built on a fairly simple and effective scheme of single-cycle overhead of a forward converter (Dual Forward Converter). For its correct operation meets IC Champion CM6800UBX, who is also a PWM controller APFC unit. The logic of the standby power supply + 5Vsb controls BH0270A chip.
Idézek: Low noise 140mm Quiet Blue LED Fan controlled by thermal Cooling System
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest