- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
takacsbotond #2694 üzenetére
Persze, a dolog ott kezdődött hogy hatott a marketingbullshit, click design. Aminek az lett a vége hogy a ventilátorral jött az elektronika. Kicsit megrendült a bizalmam. No para igaz alíg bírtam kiszedni a ventilátorból az elektronikát, de siker és visszaragasztottam. Majd forrasztani is kellett mivel, a 4 bemenő szálból 2 leszakadt a nyákról.
Így picit rossz szájízzel de még bizakodva próbáltam ki, már ekkor gyanús volt hallatszott egy kis motorhang és kattogás leszabályozva.
Majd beszereltem és ott is elég takaros zajjal volt. De még reménykedtem aztán be a gépbe de sajnos kihallatszott a morgolódása kattogása. Nálam alapból csak szélzaj van, és a hdd-k hangja, így ha valamilyen más jellegű hang is van még ha nem is hangos feltűnő zavaró.
Az biztos hogy a statikus nyomása megfelelő.
Ok tudom ennél bonyolultabb ez, a bequiet-em jobb hatásfokú nyilván egy lassabb fordulaton dolgozó venti is le tudja hűteni. A cm rosszabb emiatt magasabban jár a ventilátor is.Mi a gond a cm táppal elvileg megbízható kategória talán Antec belsős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest