- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
safy
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a forumot, latom szerencsere sokan vagytok akik angolul tudtok, es segitetek is.Alltalanos iskolaban es gimnaziumban probaltak angolt tanitani nekem. Sok minden ragadt is ram, de ezek az alapveto mondatokon, es szavakon kivul nem sok mas. Nezek filmeket angolu felirattal, sok mindent kihallok beloluk, de meg nem ertem oket story szinten. Az angolt viszont szeretem, szeretnem is beszelni a jelenleginel jobban. Nyelvvizsga celom nincs, a hetkoznapokban sem hasznalnam, nem kapcsolodik a munkamhoz.Amit szeretnek elerni, az az, hogy az eves nyaralasokon legyen egy magabiztos szintem etteremben, utcan,hotelben, boltban/tudom nem nagy szint/, de nekem nagy konnyebbseg lenne..Ennek a minimum szintnek az eleresehez keresek hasznalhato hangos anyagokat, nyeltvtant, tanacsokat..ami megtetszett, az a beszeljangolul.com tananyaga, tanitasi metodusa, de errol is olvastam sok negativumot...velemenyek?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest