Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nálunk úgy volt, hogy bemutatóóra és miután az meggyőzött kaptunk a gazdaságistól egy személyre szabott akciós ajánlatot amit akkor vagy pár napig elfogadva az ajánlat áll.
Másodiknál láttam meg ezt ami sokkal olcsóbbak tűnt
[link]De a módszer és a társaság és a hangulat meggyőzött, hogy másodikra is oda iratkozzak be.
-
Breki
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
bok92
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha nincs a szerződésben olyan apróbetűs rész ami erre meg arra kötelezne, akkor szerintem simán megéri. Én most iratkoztam be haladó angol nyelvtanfolyamra, igaz az nem ez, de ott 100 óra 39900 ft volt akciósan. Szóval ez a pár ezres szinte semmi.Szóval ha van időd, meg kedved, akkor szerintem menj el.

-
Coccolino_O
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
12-16 fő is sok, semmit nem fog érni az a képzés, különböző adottságúak az emberek, ezt láthatóan figyelembe se vették. Én személy szerint 5 ezret is sajnálnék kidobni az ablakon a semmiért, ha megakarsz tanulni angolul, akkor menj el magántanárhoz+készülj otthon, amikor van rá időd. Költségesebb, fárasztóbb, de legalább eredménye is lesz. Természetesen a döntés a tiéd.

-
Coccolino_O
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Megy a mutyi meg a 20 v. 30 fős csoportok kialakítása a minél több pénzért. Ebből szerintem letudod vonni a megfelelő következtetést.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Olvass utána elsőnek alaposan, és jól gondold át, hogy tényleg akarod-e.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Úgy kell elképzelni, mintha tudná hogy nagyon a nulláról indulsz. Megér egy próbát, nézz bele. Nekem tetszett. Pár oldal múlva már elfogadtam, sőt örültem, hogy erőlteti az angolt.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
udf gyorstuz, nezz vissza par oldalnyi hsz-t, eleg jo segedanyagokat linkeltek a tobbiek
Új hozzászólás Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi