- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
BonFire #2174 üzenetére
Először is köszi hogy ennyi időt szántál a válaszra!
Nagyon jó hogy szóba hoztad az e-bookot. Régóta kacérkodom a gondolatával, és lassan nem lesz(már nincs!) hely a polcon, de az áruk mindég visszarettent. Mindég azzal ütöm el, hogy mennyi könyvet vehetnék az árukból... No meg a szines képek is hiányoznának. Most viszont tényleg jó dolog lenne, ha csak rábökök, és már ki is adja a fordítást.
Az Oxford tesztben 19 és 11 pontom lett, szóval a nagyon kezdő elején vagyok
Aztán elkeveredtem ide, ahol hanganyagokat, videókat tudok letölteni, de a PDF-ek már izetősek.
A VOA linket is betettem a könyvjezzők közé. Köszi!
Az igényes beszédet én is hiányolom. Bár nem tudok ékesszólóan fogalmazni, de amikor rádióban TV-ben a műsorvezető(akinek a szép beszéd lenne az egyik dolga) azt mondja hogy tök cuki, vagy tök arannyos, vagy tök mindegy, a sikítófrász kerülget. A tököm tele van velük
Mondjuk az tény, hogy a káromkodásban tuti dobogós helyünk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SkyShowtime
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged