Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
''hidd el tízezer számra tehető évente azoknak a száma akik azért mennek el főiskolára, mert nem tudják mit akarnak, mit szeretnének dolgozni, de szar melót nem akarnak csinálni, ezért ha tehetik eltengetnek még 4 évet, hogy aztán csak lesz valahogy...''
Igen, ez egy valós probléma, amit nagyon meg kéne oldani. Viszont talán nem úgy, hogy azzal jól megszopatják azokat, akik tanulni mennek az egyetemre, viszont nincsenek a legjobbak között. Mert azért valljuk be, az hogy valaki nem lébecol, nem egyenlő azzal, hogy bekerül a 15%-ba. A gazdag családból származó gyerek meg ugynúgy tenghet lenghet, mivel az ő szüleinek nem lesz egy nagy tétel a tandíj. Viszont aki csóró, annak jó szar dolga lesz, ha nem lesz a legjobbak között. Ekkor ugye marad az a lehetősége, hogy elmegy dolgozni, ami valszeg a tanulás rovására fog menni. Nehogy már az egyetemen alapfeltétel legyen a munka. Iskolába tanulni megy az ember, arra kéne összpontosítania az erejét. Tehát azt gondolom, hogy tényleg tenni kéne a lébecolók ellen, viszont ez nem a megfelelő módszer. Szerintem az sokkal jobb volt, ahogyan apám idejében történt. Nem volt ilyen kreditrendszer faxság, ha valaki nem tanult rendesen, akkor fogták, és kivágták. Ahogy apámat is egy év után, mert ahogy felvették, végigbulizta az első évet, aztán csodálkozott, hogy sok mindenből megbukott. És ezután mit csinált? Újra felvételizett, tanult rendesen, és elvégezte a sulit. De lehet, hogy 2006-ban tényleg luxus nem dolgozni az egyetem mellett. Magyarországon... A vicc, hogy Finnországban még a külföldieknek is ingyenes az egyetem. És gyakorlatilag ez egyik legjobb oktatási színvonal ott van Európában. És nagyon nagy részben ennek az oktatásnak köszönhetik a jólétüket.
''valamiért a társadalom lenézi azokat az embereket akik a két kezükkel dolgoznak, ami számomra érthetetlen miért.''
Hát ez számomra is érthetetlen. Ha jól tudom, az szdsz-nek volt köszönhető a diplomás minimálbér bevezetése, ami kb arra volt jó, hogy tovább erősítse ezt a ''diploma nélkül senki vagy'' hangulatot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Windows 11
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgatós találkozó
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest