Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
kényelmes vagy? lazítani akarsz?
2006-ban ez egy luxus amit nem engedhetsz meg magadnak.
Mint olvashattad, már van diplomám, meg állásom is. És én a másik oldalról is látom a helyzetet (oktató). Tehát a tanulás melletti munka azért nagyon elhibázott szerintem, mert ez csak a mostani vizsgák nehézségi szintje mellett reális. Ha igazán komolyak lennének a vizsgák (ami nem érdeke az intézményeknek és az oktatóknak a jelenlegi pénzügyi rendszerben), akkor bizony munka melletti tanulással csak bukdácsolni lehetne. Az a baj, hogy az emberek (értem alattuk most elsősorban a pár éve végzetteket) azt látják és hallják, hogy egyre csökken az oktatás minősége, lustábbak a hallgatók, mégis kapnak diplomát (ami ráadásul az ő diplomájuk értékét csökkenti), meg még nem is fizetnek és jó részük nem is dolgozik mellette. És ez csöszögteti a csőrüket. talán még joggal is. csakhogy erre véleményem szerint nem az a megoldás, hogy akkor dolgozzál tanulás mellett, hanem az, hogy emeljük vissza a minőséget. Hidd el, hogy sok helyen (nívós intézményekben is) a gyenge 3-ast kapó hallgató normális követelményrendszer mellett megkapná a jogot, hogy visszajöhet vizsgázni, a most 2-est kapó meg vissza sem jöhetne.
én azzal értek egyet, hogy az iskolában tanulni kell, mégpedig minél jobban, ehhez kell az államnak megteremteni a feltételeket. Persze ehhez szükség lenne az felsőoktatás hallgatói látszámának drasztikus csökkentésére és helyette felsőfokú képzéseket csinálni (1-2 éves képzések). persze ebből nem lesz rögvest pénz, meg nem is elég demagóg ahhoz, hogy az emberek többségének ''igazságérzetét'' (inkább ''dögöljön meg a szomszéd tehene'' érzetét) simogassa.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest