Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
azt hiszem az orvos simán kicsengethetné a tandíjat már bocs, mert az ok hogy betegeken segít, de ezt egy átlag háziorvos teszi havi 3-400 ezerért, sebész stb havi 150et fix zsebrerak hálapénzként, szóval sztem a hat évre való fizetés bőven kárpótolja hogy egész életében rakják alá amit csak akar, szóval az orvosokat nem kell félteni
mondjuk a tandíj azért gáz, mert nálunk rengetegen diákhitelből élnek, nem buliznak, hanem megélhetésre fordítják, én is abból tartom fenn magam, ha utólag meg még a tandíjat is be akarnák vasalni rajtam azt hiszem megbaszhatnám a diplomámat ott ahol van, lehet jobban jártam volna egy szakmával, mert igaz hogy kvázi kevesebbet (optimális esetben) fizet, de több maradna belőle az fix, mintha friss diplomásként kapnák vaamivel többetde abból levonják diákhitelt, tandíjat, stb...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi