Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
A tandíj bevezetése nem most került először szóba. Az elmúlt 16 évben folyamatosan vezetgetik be itt-ott (előtte ingyen tanult mindenki, bár azért igaz, hogy olyan is volt, hogy ha nem volt megfelelő a ''káderlapod'', akkor nem jutottál be az istennek sem). Most csak újra felhozták, mint lehetséges befoltozandó lyuk. Mellesleg mint említettem, a tandíjnak az egyik legnagyobb hatása pont az lehetne, hogy szabályozni lehetne vele, hogy melyik szakmára van inkább szükség (egyet értek veled, hogy a pontok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket). Amire szükség van, ott csökkentett tandíj, amire kevésbé, az emelt. És mindenütt lehetne ösztöndíjjal kompenzálni.
finest: szerintem nem fikázta senki a bölcsészeket, mint ahogy egyik szakot sem. Ha te bölcsész vagy (főleg ha jó bölcsész vagy!!), akkor főleg neked érdeked, hogy ne higuljon fel a szakmád, ami elkerülhetetlen, ha elárasztjuk a munkaerőpiacot sokszor dilettáns szakemberekkel. Nem azt mondtam, hogy mindenki fizessen, hanem ha jó szakember vagy, akkor pl ösztöndíjjal kompenzáljanak! A rendes szakmunkának mindenütt van becsülete. Szeretnék én annyit keresni, mint egy profi autószerelő, vagy gázszerelő! Pedig ott sincs diploma...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vicces képek
- Epson nyomtatók
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Honda topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest