Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivo
csendes tag
Köszi az infót, sajnos ez elég kevés. A jó öreg IBM 390E-m felújjított aksival simán megy 3-3.5 órát és ez azaz idő, ami optimális egy 70km-es buszozáshoz, illetve vonatozáshoz, plusz utána még a metrón is használhatom. Szerencsére már a voda megy a metróban is így ott se kell lemondanom a net örömeiről. Perszer az ár a sebesség, de viszont mindenhol működik. Ha meg nagyobb sebességgel szeretnék netezni, akkor csak egy megfelelő Hotspottot kell találni, amit nem is olyan könnyű, de idővel biztos javul a kínálat.
A buszozásnál csak egy probléma van, erőseny igénybe veszi a monitor csatlakozópontját. A tablet pc-nél például az is előny, hogy összecsukva jobban bírják a rázós helyzeteket, mint a laptoppok. Nekem egy repedés után elég csúnyán kikönyökölt a csatlakozópont, de egy floppy lemez és némi pillanatragasztóval orvosolható volt a probléma, így az IBM továbbra is repeszt.
Ami még az IBM melett szól, hogy kihagyták a billentyűzetről a WINDOWS gombot, amit csak helyeselni tudok, szerintem ez volt a billentyűzet fejlesztés egyik legelvetéltebb lépése. Én speciel nagyon utálom, ha véletlenül program futás közben rányomok. A pöcök egér szintén pozitív, mert nem kell levennem a kezem a billentyűzetről, miközben használom, és ráadásul nagyon pontos.
Így az optimális tabletpc persze az IBM ThinkPad X41 lenne, de erre magyar árat még nem láttam, ha meg külföldről szerzem be, akkor kenhetem a hajamra a garanciát.
Szóval semmi sem fenékig tejfel, és a pénzre is sokat kell várnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest