- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Annyit azért sikerült kiderítenem, hogy rosszul értettem, a lila 4 kezdő lapka alá is lehet tenni kéket, nem kell feltétlenül a kezdő-kék lapka szintje fölé tenni a többi kéket! Így már nagyon más a játék fekvése, egyből jobb (és nem, nem adom fel, ha kell erőltetem, akkoris szeretni fogom
) lett a játék. Igen kevésbé számítható a játék, de a relic megszerzése után, hit'n run kimenekül mindenki, na ez az alapban is meg itt is megvan, ugyan gyorsabb a játék de kevésbé élvezetes, mint a space! Viszont kellett már egy kicsit más is. Az mennyire jellemző, hogy maximum az első relic-lapkáig húzunk és utána a tápolás/kimenekülés játszik? Mert akkor kiveszek belőle pár relic-et adó kéklapkát és máris több esély lesz nagyobb térképen bolyongani... fogom ezt is szeretni, csak rá kell érezni
Amúgy köszi
a tippet, a multkoriért meg bocs, csak 2x kikaptam és ...
-
Annyiban igazat adok neki, hogy van ami könnyen, van ami egyáltalán nem passzol az emberhez! Neki nem jött át!
Szerintem olyasmi lehet, mint nekem a Bang! Húgom oda-vissza, az összes kiegészítővel tudja és szereti játszani, nekem meg a hátamon feláll a szőr, már csak attól is, hogy írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest