- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
brownus #7427 üzenetére
Pár mechanika:
Kockadobas
Laphuzas
Pakliepites
Munkás lehelyezés
Draftolas
Licit
Alkudozás
Titkos szerepek, celok
Egyáltalán verbális interakció, meggyőzés, manipulálásaEgy játékban konfrontáció mennyisége mélysége a kooperatív, közösen nyerünk játékoktól az egyik vagy másik játékos nyer és kegyetlenül konfrontalodo játékok között.
Szerencsefaktor (laphuzas dobás) jelenléte, vagy tisztán számolható játékok, ahol minden infó nyílt.
Ezeket a tulajdonságokat mindenki másképp tolerálja, szereti. Ezért ha a világ tetszik is, ha olyan helyzetbe hoz a játék, amit nem élvezel, akkor nem lesz jó élmény. De pl nálam a másik oldal kevésbé fontos. Az űr témájú játékok pl engem kevésbé érdekelnek, de a Dune főleg az utolsó,asszem felemelkedés pl tetszik. Nem vagyunk egyformák.
-
Mortein
tag
válasz
brownus #7427 üzenetére
Nemesis tipikusan olyan játék, aminek csak megfelelő társasággal érdemes nekiülni (tapasztalt, összeszokott). Nekem megvan a játék, játszottam vele már többször is, de nem az a játék, amit minden hétvégén elővennék de, ha szereted az Alien filmeket, akkor a hangulatot abszolút visszaadja. Viszont eléggé szerencsefüggő, ha ezen túl tudod tenni magad és nem zavar, hogy egyik bajból a másikba sétálsz, és mindig van valami, ami hátráltat, akkor elég szórakoztató tud lenni (ezért is írtam a megfelelő társaságot), pláne ha a végén mikor már a kapszulában ülsz megszólal a csapattársad, hogy nem is oda megy a hajó ahová gondolod (neki más volt a titkos küldetése), az mókás tud lenni
.
Aki elsőként esik ki átveheti az Alienek szerepét (van saját pakli ilyenkor). Ezt az opciót mi már nem használjuk, mert brutálisan erősek tudnak lenni az Alienek a megfelelő kézben és hírtelen a többi játékos menekülési esélye közel nullára csökken.Nem tudom mennyire vagy kezdő, mert kezdőknek egyik társast sem ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- OTP Bank topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Fejhallgatós találkozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Borderlands 4 teszt
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest