Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TrollBalint #5742 üzenetére
A Szép új világnak nincs ilyen baja szerintem. Sokan panaszkodnak rá, amikor játszunk, hogy kéne még egy kör, de nekem az csak azt jelenti hogy túl sok mindent akartak megépíteni. Velem is előfordult persze, de ha egy körrel több lenne ugyanez lenne. De házi szabályokkal meg lehet beszélni, ha mégis az tetszene jobban egy társaságnak.
-
Mexbacsi
tag
válasz
TrollBalint #5742 üzenetére
5 kör valóban nem sok, de szerintem elég. Egyébként nem nagy dolog házilag meg egy kört beletenni.
Plusz a kieg is jól feldobja. Nekünk elég szokott lenni, de ebből eredoen mindenki rohan felfelé a templomon. Inkább ezzel van a baj, mert aki ott első általában meg is nyeri a játékot. Nagyon nehéz mással nyerni benne, ha a másik fél célja minél feljebb kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Temu
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Marvel Snap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest