Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Mivel kooperatív, minden információ publikus. Mi ráadásul mindig nyílt kártyákkal játszuk, szóval még el se kell kérni a másiktól a kártyát. Ezt általánosságban igaz minden kooperatív-ra, hogy elég ha egy ember tud angolul. Mondjuk egy Arkham Horrornál azért ilyenkor aki az angolos a csapatban, egy másfajta mélységét éli meg a játéknak

Nem tudom milyen multatok van Pandemicben, de a Legacy az nagyon nehéz, mi a számítógépen játszottuk, de csúnyán bebuktuk mindkétszer... pedig élőben szerettem volna én is, de hát így, hogy esélyünk se volt inkább nem adtam rá ki pénzt, ráadásul sok idő is lett volna (mi 4-en játszottuk volna)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest