Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
BGA-n gondolom VIP-es játék lehet, ott nem vagyok VIP tag, de Tabletop szimulátorban (éppen most is
) kipróbáljuk. Igazából nekem jobban bejön, pont amit írtál, a több "jó" lehetőség miatt. Az első részben nagyon a szerződésre kell rámenni én meg nem szeretem az ilyen "kényszert". Az első részben hiába utazgatok, ha valaki rámegy a szerződésre, akkor szinte esélyed sincsen behozni. Oké, ott a velence kiegészítő, azt szerintem elég jól segít, az olyanoknak, akik az utazást meg a bónuszok halmozását szeretik (pl. én
) de még mindig nem az igazi. Viszont félek, hogy ennek a játékban is az lesz a sorsa, hogy megvesszük
És igen, az első tetszik nagyon, nekem az aszimetrikus játékok, ahol egyedi képessége van minden játékosnak, vagy valami egyedi bónusszal indul, azok nagyon be tudnak jönni.
Ezt az akciót nagyon nem kellett volna mondanod....bár picit hihetetlen, hogy teljes áron is kb. 18.000 ft, míg itthon egyedül a Szellemlovasban tudom megrendelni és ott is 25.000... Minek mondasz ilyeneket? Mikor már a 2 társas keretet kimerítettem (ki fogom meríteni) a Nemesis 2 kiegjével?
)
Tristis: Most már leesett, mire gondoltál, hogy kire rágtál be, pont azt a karaktert húztam, aki minden dobásért kap valamit. Szerintem is elég erős, annak ellenére, hogy bukdácsolok vele, hiába a monitoron át, nehezebben tervezek
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest