- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
+maross
Ahha, értem
Hát ez úgy lett, hogy egy ismerős kiköltözött külföldre, és mivel a gyerek is megnőtt, nekünk adta a megmaradt játékait, köztük ezt. Elő szokta venni (8 éves), de a szabályt nem ismerem, így nem igazán tudunk vele játszani. Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember a Földön, akinek az életéből teljesen kimaradt mindenféle Monopoly, mert soha nem játszottam még olyat. Nem úgy, mint a Gazdálkodj okosan-t, azt százezerszer, még a régi verziót. Azt imádtam.
Stona Age megvan, jópofa, de nagyon egyszerű, így hamar unalmassá válik. Azt hiszem, itteni ajánlásra lett a Camel up, az bejött, abban van még olyan taktikázási lehetőség, amit a lányom később fog felfedezni.
A Ticket ride nagy álmom (nem a juniort venném), de húzós az ára, a dobble szintén sanszos, hogy meg lesz idén.
A Magic maze is megvan, az még bontatlan, szülinapra vagy karácsonyra vár.(#970) DJGABI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest