- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
az új mix albumuk egész jó lett, bár sajna az angol szöveget nyomatják itt is, orosszal sokkal jobb...
-
csudri
őstag
[L]http://www.tatu-paragate.jp/index.html[/L]
Ez pedig egy fórumról:
Japanese Distributor IMOVE has officially announced the development of an anime movie staring Russian pop duo t.A.T.u. ''t.A.T.u. Paragate'' will be directed by Kashima Norio (Crusher Joe, Dirty Pair) and Susume Kudoh (Sakura Wars, Silent Mobius). Cowboy Bebop creator Shinichiro Watanabe will direct the opening animation. The 100 minute long motion picture will be released in Japan next November.
A new anime movie staring Russian pop duo t.A.T.u. is set to be released in Japan in November 2004. The official website for t.A.T.u. Paragate gives no information about the movies plot but does give us a look at the staff. Paragate will be directed by Norio Kashima and Susume Kudoh while Shinichiro Watanabe will direct the opening.
Szóval 100 perc t.a.t.u.?! Királyság lesz ez a jövő karácsony! -
csudri
őstag
válasz
Raven Seldon #145 üzenetére
Az Animosity tényleg ott volt a szeren. De a régi felállás jobb volt. Akkor még nem Sevendust volt a nevük, de változtattak, mert annak a felállásnak meghallt az énekese, utánna jött a néger csóka. De ha nagy Sevendust fan vagy akkor úgy is tudod, hogy az ő emlékére írták az Angel's Son-t!
-
Raven Seldon
tag
Sevendustnál az igazság :)
-
Holy sh*t! Tetű a PH!-n??? Hova kerültem én...
Akkor már inkább egy kis fincsi Type O Negative. ;] -
Kary
csendes tag
Van négy Tatu albumom, kell?
-
KovacsUr
addikt
Szituácéjá help, szituácéjá szosz... :)
Azt viszont nem hiszem, hogy még egy albumra futja a lendületből. -
Gab
őstag
Szóval, senki sem tud segíteni az augusztusi koncertel kapcsolatban?
-
Pc Monster
tag
ez lesz a végzetem
-
Pc Monster
tag
válasz
Pc Monster #133 üzenetére
-
Pc Monster
tag
[L]http://prohardver.hu[/L]
-
Nimrod
addikt
válasz
Pc Monster #129 üzenetére
''A HTML és egyéb kódokról
A HTML alapértelmezésben tiltva van, ezzel megelőzendő a rosszindulatú scripteket és hozzászólásokat. Ha bármilyen érvényes HTML input jön, a program egyszerűen kiírja azt a képernyőre, de nem hajtja végre. Lehetőség van azonban speciális kódok használatára, melyek érvényes HTML-t generálnak. Ezek:
[L]http://www.prohardver.hu[/L]: így lehet linkeket írni.: így lehet képeket beszúrni.
szöveg: így lehet vastagbetűs szöveget írni.
szöveg: így lehet dőltbetűs szöveget írni.
A mosolygó arcocskák kódjait a hozzászólás gépeléséhez szükséges ablak alján találjátok (az egér kurzorját a kívánt kép fölé kell vinni, majd várni 2 másodpercet).''
Lásd PH! súgó. -
Nimrod
addikt
válasz
Pc Monster #125 üzenetére
Aláírás
-
Pc Monster
tag
http://download.com.com/3000-2166-10210301.html?tag=dir tölsd le és onann bár mit leszethetsz
-
-
Nimrod
addikt
válasz
.:ADAM:. #120 üzenetére
Namost akkor hogy vagyunk? Merthogy én pl. azt csinálom(tam), hogy videóra felveszek a zenei tévéről/rádióról anyagot és azt átveszem kazira (csak már nincs se üres filmem se üres kazim). Na most akkor ez se legális? Merthogy az rádió/tv-felvétel, de egy laikus meg nem mondja, hogy az.
-
-
Nimrod
addikt
Valaki felvenné kazira? Akkor már legális, ugyebár :U
-
Nimrod
addikt
Az eredeti oroszt honnan lehet megszerezni? Boltban biztos nem kapható, legalábbis nem magyarhonban.
-
Gab
őstag
bocs, nem 2x akartam
-
Gab
őstag
Barátnőm imádja a T.A.T.U.-t. (én nem)
Augusztusban lesz koncert? Ha jól hallottam a tököli reptéren.
Tud valaki több info-t mondani róla?
Mikor lesz pontosan?
Jegyek hol? Mennyi? -
Gab
őstag
Barátnőm imádja a T.A.T.U.-t. (én nem)
Augusztusban lesz koncert? Ha jól hallottam a tököli reptéren.
Tud valaki több info-t mondani róla?
Mikor lesz pontosan?
Jegyek hol? Mennyi?
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Witcher topik
- Könyvajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest