Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Minden TATU-snak.
Az oldalamra felraktam a TATU albumot oroszul.Egy English szöveg sincs benne,origi ruszkás.
üdv
AthlonBoy -
drpele
senior tag
Hát meg kell, hogy mondjam, hogy tényleg elég randák, főleg a beszúrt képen :))
Remélem a következő album is hasonlóan jó lesz és nem lesz tele amolyan nyugati tucatszámokkal -
PeliScan
addikt
válasz
Don Vittorio #94 üzenetére
19 :P
-
rATdrAgOn
senior tag
Szerintem az imidzs loszar :)
Engem pl. nem hat meg. ;)
Nem vagyok ilyen poprajongo, de nyitott vagyok minden kiserletre... hangzasra nem rossz, legalabbis nem akarom falhoz vagni a fulest az elso 10 sec utan. ;)
A klipben is csak a kraz tetszik, a csajszikat leszarom. :D
AKAROK EGY ILYEN OROSZ TAJGAJAROT! :D -
.:ADAM:.
aktív tag
Sztem az egész tatu ''imidzs'' a pedofíliára épít, láttam egy klippet, ammiben a fekete kiscsaj nagyon élvezi a fürdőt amit éppen vesz :DD Meg már az első klipp is erőteljesen arról szólt.
-
rATdrAgOn
senior tag
Ukrajnaban kaptam bonuszban egy tatu CD-t. ;)
Hat... :)
Hallottam mar radioban... nade oroszul meg nem... :)
Sokkal jobb! :)
Bonuszban van rajta egy videoklip is, attol lehidaltam... nagyon jo hangja van a kraznak... :) 8 henger nem hazudik :DDDDD -
Fr4G
aktív tag
És az 50Cent izmos néger bácsija, hogy tetszik? :)
-
PeliScan
addikt
Oksa. Thx! :) Bár egyre inkább érzem, hopyg nekem a CBAs párizsispult mögött lesz jövőre a helyem... :o
-
Peat;)
veterán
A kinézetük a csajoknak tényleg gáz,de énekelni tudnak,én is nagyon kedvelem a számaikat(még az orosz nyelvű sem rossz! )
-
PeliScan
addikt
Hát a zene is, a kinézet is ízlés kérdése. Mint már mondtam, én inkább a tartálykocsiért lelkesedem. :)
-
Atrox
tag
A zenéjük nem szokványos. Valahogy visszadja az orosz élet keménységét. Ti hogy vélekedtek erről?
-
RAM
őstag
/OFF
Kicsit eltolódott a topic! :DD :C -
RAM
őstag
Augusztusban jönnek MO-ra. :))
-
elttiL
senior tag
most látomcsak, mindig belejavítanak az istenek (értsd: gazdik)? nekem, neked hogy érthető legyen a dolog??????????????????????????????????????????
-
elttiL
senior tag
OFF
Kijavították (mármint a smájlit) , de jó, de komolyan... Hihetetlen
On -
elttiL
senior tag
:9 - jó kis szmájli mi? legyen mongyuk : :) nem, :t
-
elttiL
senior tag
meggyött, válaszoltam, csak poénkodtam, hogy '' elküldtem, nekem '' , és ezért nem érkezett meg ... :t
-
elttiL
senior tag
''Viszont én küldem nekem mailt'' - én meg itt várom hogy megérkezzen :DDD
-
PeliScan
addikt
Viszont én küldem nekem mailt, mert még pont láttam. :)
hungeek:
Ehh, én lemaradtam a bécsi koncertről is. fukk. mondjuk gondolkodtam, hogy ha lenen lehetősegem, akkor is; szeretném e magam agyontapostatni? ráadásul (akkoriban) elég alacsony bnőm volt, őt meg biztos eltaposták volna, szóval... :( -
-
elttiL
senior tag
hová tünt a hozászólásom második fele...?
-----
Automágikusan dezintegrálódott. -- KovacsUr -
elttiL
senior tag
OFF
valahová le vannak írva a szintek: újonc, lelkes ifjonc, gúdlájk stb, és hogy mennyi hozzászolás kell?
ON -
elttiL
senior tag
a harmincszekundumcímű szám naggyon jó esetleg...
-
PeliScan
addikt
Jobb is hogy megmaradnak terrorizálni a nőlakosságot. :DDD
-
elttiL
senior tag
Nem foglátok elhinni: www.tatu.hu - rajongói (?) oldal, dalszövegek meg egyebek, de szerintem bármit (értsd logikus dolgot) beírsz a címsorba pl.: www.cure.com vagy pl. www.opel.hu és ki fog gyünni az oldal...vagy valami más :)
-
[amne]
senior tag
Egyébként aug. 1-3ig itt lesznek Mo.-n Tököli reptéren lesz gyorsulás bemutatók koncertek - ez a reklám helye? :U
-
PeliScan
addikt
Annyira népszerű lett mán ez a topic, h vmelyik házigazda igazán kijavíthatná T.A.T.U-ra, vagy hogy a retekben híjják őtet. :DDDD
-
Atrox
tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy honnan tudom letölteni a T.A.T.U - Clowns dalszövegét. Előre is köszönöm.
-
rogers
aktív tag
Az becsülöm a tisztelt PH! fórumozókban, hogy egy ilyen totál gagyi topicból is ki tudnak hozni vmi érdekes dolgot. :)):)
Asszem lehetne hirdetni egy ilyen versenyt, hogy ki hány lépésből tud elkanyarodni a lehető legidiótább témától (no persze logikusan) vmi közérdekű felé :D -
Rocco
csendes tag
A www.mellesleg.hu ról letöltheted még a klippet is angol és orosz verzióban.
De amúgy nagyon szar ez a tatu. Miért nem hallgatsz inkább mást? -
guess.who
senior tag
Kellene indítani egy ''büszkélkedjünk a nőismerőseink képeivel'' című topicot... Csak az a kár, hogy személyiségi jogok is vannak a világon, és kétlem, hogy egy-egy hölgy nagyon örülne, ha itt látná viszont magát (néhány meg pont ellenkezőleg)...
Esetleg egy külön, titkos honlap, ahová lehet feltölteni? :D -
Szeke
senior tag
''A szex olyan dolog, amit mindenki csinál, de senki sem szeret beszélni róla.'' Hát ez is egy ilyesmi téma :))
-
guess.who
senior tag
Az a vicc, hogy hetente legalább egyszer elmondja itt valaki, hogy a PH! nem az illegális cuccok fóruma. De ami a leginkább elszomorító, az az, hogy e topicot nem is egy két hozzászólásos újonc indította, hanem egy ''kvázi-tag'' megjelölésű ember, ami ugye elvileg azt jelenti, hogy már egy ideje itt figyel... S eddig mégsem tűnt fel, hogy itt nincs warezolás?!... Miért olyan nehéz felfogni, hogy ez az oldal nem erről szól? :(
-
Flash (The Original)
tag
Hm. Ez a Moderator hozzászólás nagyon tetszett!!! Szerinem ez a kreténezés felesleges volt...
-
cyberdoom
tag
már megvan az album ftpről
-
cyberdoom
tag
de én nem akarom megvenni, hanem le akarom INGYÉ tölteni. kretének.....
(tisztelet a kivételnek) -
Rox
tag
A Kazaa-n 12 db szám meg van az albumról!
-
DJ Mythos
aktív tag
[L]http://www.tatu.com[/L] [L]http://www.tatu.ru[/L]
A Kazaa-n is megpróbálhatod! :) -
Zsef
tag
dc++ és kész! Egyébként meg vedd meg!
-
Rox
tag
Itt van egy TATU:
[L]http://www.saudeanimal.com.br/tatu_canastra.htm[/L]
Bocs, de muszáj volt :DD -
RAM
őstag
Ha tetszik vedd meg!
Mit kell ezen problémázni? -
cyberdoom
tag
sziasztok. tudja valaki esetleg, hogy a t.a.t.u. 200km/h in the wrong line című albuma honnan tölthető le ?
Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest