Hirdetés
Aktív témák
-
legenda
nekem is elég az epc3925, el is adtam a saját tl-wr941nd routert, de azt azért meg sem közelíti wifi szórás tekintetében, de nem is a lakótelepet akarom beszórni, a lakásban meg bőven elég a beépített antennás is!
Rick4; eltérő kategória - más szabvány, mimo képesség...stb - és így adott a különbség, de saját kategóriájában - azonos szabvány és mimo képesség mellett - már nem domborít annyira!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
ja, hogy pontosítsak, a firmware verzió függvénye is, de nem emlékszem pontosan, hogy melyik módosított firmware verzió alatt nincs n képesség!?!?
amennyiben az fut, úgy pedig hiába a több antenna, nincs kihasználva!
gyári firmware mellett, biztosan jobb adott külső antennás asus router wifi szórása!meroly; látatlanban nem nagyon lehet megmondani, majd kiderül a gyakorlatban...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
szoszo75
aktív tag
Ki váltott mostanság a T-Fosnál/Home/ 120-as csomagra? Vélemények., tapasztalatok? Esti órákban hogy muzsikál? Mert itt örülhetek ha 18 óra után a max 80-90 közötti sebességet hozza. De van hogy még a 80-ra is nehezen tornázza fel magát, pedig korábban a 80-as csomag szinte mindig fullon működött csúcs idő ide vagy oda..
DIGI 500 ról 1000-re
-
szoszo75
aktív tag
válasz #78121280 #4165 üzenetére
Jó neked. A korábbi 80-as csomagommal nem volt gond/szegmentálás után persze/ egészen a váltásig. Az zavar nagyon ha a 80-as ment rendesen akkor a nagyobb csomagnál miért szenved sokszor hogy még a 80-at is elérje. Én azért egy stabil min. 100 körüli sebességgel lennék elégedett ennél a csomagnál. Mert ha esténként mindig csak ennyit bír akkor maradhattam volna a 80-as csomagnál mert az legalább ment rendesen és még kevesebbet is kellett fizetni érte.
DIGI 500 ról 1000-re
-
Rick4
félisten
Én se a szomszéd utcában akarok böngészni, nomeg az se menő, ha a nagy sugárzástól világít a fejem, ennek ellenére ha ismered a wl-500w-t, és melléteszed a cisco ep3925-öst, láthatod, egyikben milyen hosszú az antenna ( nem a műanyag ház, hanem a belseje) másikban vízszintesen lehet a teljes készülékhosszban antenna, nem? Mondom, házon belül, ugyanarról a pontról ugyanarra a pontra több falon keresztül egyik gyenge volt, és tételezzük fel, hogy a beállított mW érték valós érték, ezzel szemben a másik korrekten fogható mindenféle trükk nélkül....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
legenda
ismerem mind a két típust, ezért is írtam, hogy alapban jobb az asus router wifi szórása!
a módosított firmware valós értékével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de már olyatz is láttam, hogy nem javított, hanem rontott a dolgon - például amit írtam is, hogy nem működött a valós n szabványos szórás, így mimo sem, ami pedig - megfelelő ellenoldal esetén - fontos tényező a wifi kapcsolat szempontjából! persze fordítva is igaz lehet, de a te esetedben ez nem valószínű...
igaz, az asus nem a legnagyobb antennákkal szereli a típusat, sok routere csak 2dBi antennákat kap, amíg például egy olcsóbb tp-link 2 * 5dBi vagy 3 * 3dBi értékűekkel bír, de mindegy is, a lényeg az, hogy jellemzően jobb a külső kiépítés!
az epc3x25 esetében két kis belső lemezke az antenna; link, amíg a wl-500w esetében három külső adott; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rick4
félisten
-
meroly
veterán
Bonyolódik a helyzetem. Segítsetek!
A szolgáltatási területen, ahol lakunk egy másik szolgáltató (vidanet) ad kábel tv előfizetést. A t-home-nál azt mondták a vidanet szerelők fognak kijönni bekötni. Gondolom akkor a kábelnet az ő kábelükön fog bejönni, jól értem?
Tehát mivel a lakásban mindenhol van kábel dugalj (minden szobában van tv), ezért teljesen mindegy lesz hogy a modemet hova rakom? Nagyban segítene a dolgokon ha így lenne.
Szerintetek?Impossible is nothing
-
Rick4
félisten
Azt nem tudni, hogy analóg, vagy digitális kábeltv szolgáltatást kapsz-e, de akármelyik szolgáltatást is kapod, a bejövő pontnál le lesz osztva, a jel internet-tv-rádió részre, tehát joggal gondolom, hogy ez a padláson lesz még, analóg tévénél így a teljes belső koaxrendszer nyomja az analógot, a modemet meg a leágazásról vezeted oda ahova szeretnéd.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
meroly
veterán
Kábel tv-t nem kapok, mert az marad a vidanetes, a t-home-tól csak netet rendeltem meg telefont.
Akkor tehát ha jól értem, a régi telefonkábel megszűnik, felejtsem is el, helyette a vidanet kábeljén fog jönni a padlásig a fő kábel. Ott lesz egy elosztó, egyiken megy a szokásos analóg tv szolgáltatás a tv készülékekbe, a másikon pedig a net a modembe? Akkor eddig jók vagyunk, mert a régi telefonkábel a földszinten volt, és fel kellett vinni az emeltre hogy szét tudjam routerrel osztani. Ha fentről indulunk, akkor már jók vagyunk, mert a feljövő telefonkábel az majd lemegy a telefonhoz és ami lement a lenti géphez, az ugyanúgy le fog menni, fent meg elosztom magamnak ahogy akaromImpossible is nothing
-
Rick4
félisten
-
meroly
veterán
Nah megint gratulálok a T-nek!
Sikerült ma este lekapcsolniuk minket az adsl-ről, pedig a kábel bekötés 30-án lesz.
Méghogy zökkenőmentes az átállás.
Panaszt tettem.Impossible is nothing
-
Digital
addikt
Ma én is megrendeltem a T-Home-tól a 120/10-es netet.
Szegeden lakom, kábelen érkezik az áldás. Kíváncsi vagyok mit pirít!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
wmati
addikt
Csak elmondom hogy a szerelőknek annyi a dolga hogy lerakják a modemet esetleg iptv boxokat modem feljelentkezik esetleg saját laptoppal ellenőrzik és a szerelők elmennek nem fogják megnézni másik 20 gépen mi van mert ők csak anyit garantálnak hogy igen feljelentkezik a modem van net 1 gépen
-
meroly
veterán
Remek, de mivel engem sz.patnak ezzel, annyit megtehetnek (tudom nem ők a hibásak, ők csak végrehajtók) hogy rácsekkolnak a másik gépre is.
Ennek úgy kell működnie amúgy, hogy ha egyszer be van állítva a kábelnet modem, akkor ha rádugom a gépet mennie kell? Nem kell "betárcsázni" mint a pppoe kapcsolatot? Tehát kvázi ha beállítják, az itthoniaknak nincs már teendőjük, ugye?Impossible is nothing
-
gabeeen
tag
Bp. XV ker
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest