Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #128893 üzenetére
helyes
én tegnap kaptam meg, és eddig elégedett vagyok vele, majd használd egészséggel -
snyper990
őstag
válasz
Komi28 #128892 üzenetére
A képen az áll, hogy általában késleltetési probléma (ez azért a Telekomnál tudtommal nem jellemző), vagy VPN szerver oldali túlterheltség okozza az ilyen problémákat.
Nem kizárt, hogy valami HGW/biztonsági szoftver beállítás okozza, de nem tartom valószínűnek (bár utóbbit érdemes átnézni, ha van). Szerintem vagy a VPN, vagy a tűzfal beállításaival van probléma, valószínűleg a cégnél. De ez csak tipp. -
4Grider
nagyúr
-
Fernet
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #128893 üzenetére
Remélem előbb-utóbb belekerül a smartboxokba is az a funkció, hogy lehet a csatorna sorrendet állítani.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Komi28 #128892 üzenetére
Alapból kellene tudnotok, hogy mit kell engedélyezni. Már csak azért is, mert a vpn protokollok számára jellemzően alapból átjárhatóak a szolgáltatói ONT-ok, így ez a Huawei is, továbbá a szolgáltatók sem szokták ezeket a protokollokat akadályozni.
Ti nem tudtok belépni a nálatok lévő Huawei-re a ráírt felhasználói névvel és jelszóval?
Esetleg ami probléma lehet, az a nat, de jellemzően a kliens-szerver vpn-eket az sem szokta zavarni.
Összefoglalva: Kérjétek meg a rendszergazdákat, hogy írják meg nektek, mit kellene kérjetek a szolgáltatótól, mert ez az általad eddig leírt információ érdemi ügyintézéshez elégtelen. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Megkaptam a GLS értesítőt... Ma hozzák a 2 smartbox-ot
-
Komi28
senior tag
válasz
4Grider #128891 üzenetére
Sajnos nem tudom milyet szeretnének feltenni távoli eléréssel. (én melóban vagyok most). Otthon a páromnak próbálták most beállítani a rendszergazdák, de azt mondják nem tudnak csatlakozni és a routerben vagy szolgálltatónál kell engedélyeztetni. Ennyit tudok csak sajnos. Ja ezt most kaptam otthonról. [kép]
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Még egy kérdés Huawei HG8245H-hoz. Páromnak itthonról kellene dolgozni és csatlakozni a cégnél vpn-el. A Huawei HG8245H-ben kell beállítani vagy csak központilag tudják 1412-n? -
frovery
senior tag
válasz
Abel-0101 #128886 üzenetére
"Ha díjmentve válthatok, akkor miért nem android boxot adnak mindenkinek?
Ez is jó nagy lehúzás"Egyik típusból sincs elegendő. Az eddigi iptv boxokat sem száműzik,ezért van Arris(Motorola) a smart box mellett.
Kérj 4k csomagot, vagy record&go csomagot ęs kipróbálhatod 14 napig a smart boxot.
-
Abel-0101
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #128883 üzenetére
aha, de nekem 21es csomag van, olyankor mivan?
Ugyan úgy lehet hivni/bemenni telekomba h váltanék android boxot?
Ha díjmentve válthatok, akkor miért nem android boxot adnak mindenkinek?
Ez is jó nagy lehúzás -
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs #128881 üzenetére
Nem dumálod be magadnak.Az androidos boxnak jobb a képfeldolgozása mint régi IPTV-s STB-nek ezért találod a képet is jobbnak.Ez a 4K-s tartalmaknál még jobban látszik.
-
Abel-0101
aktív tag
De mivel a telekomot érinti elég nagy részben--- lehetne ezen vitatkozni, Lehet máshogy jelzi mindenkinek a hsz számot, de nem hinném midnenesetre a 128489 az enyém, többször is láttam a számot.
Mint ahogy azon is, hogy nem a telekomtól függ, veszek egy android boxot a telekomtól, és máris a telekemtól függött a dolog.
De mivel, egyik fél ezt mondja, a másik azt, nem lehet kiigazodni a megoldáson, hiba forrásán...
(off ba tettem csak miattad.) -
Abel-0101
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #128871 üzenetére
Lehet azt tudni, hogy váltottál stbről, vagy egyből smartboxot rendeltél?
Egyébként a sboxot lehetett volna kérvényezni?? Mert nekem erről nem írtak semmit, csak megrendeltem az otthonit, és egyből stb, nem volt választási lehetőség.. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Ne,megjött az sms, telekom tv smartbox-ok úton...
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs #128863 üzenetére
Az androidos boxnak a képfeldolgozása jobb mint a STB-nek,ezért látsz javulást,holott ugyanazt a streamet kapják.
-
Kaba
veterán
válasz
Ugyanazt a streamet kapja az android box is mint az STB.
-
Abel-0101
aktív tag
válasz
Attól függ minél.
Nálam pl az stbnek sokkal butítótabb a minősége mint a TV-nek.-Azt az időt várom amikor már 480/720/1080P helyett akár fel lehetne menni 2160Pbe, 4Kba...
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #128857 üzenetére
Annyit még ehhez hogy létezik hogy az android boxal élesebb a tv adás képe?
-
Abel-0101
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #128859 üzenetére
'Sajnos" nem a telekommal van a gond, így nem nagyon fognak tudni kezdeni semmit, szintén voltak személyes tapasztaltok az hbo-val, nem engedett be, volt olyan amikor regisztrálni se lehetett.. letőlteni sem, sajnos az HBO=a telekom műsörújság szintjén van. Esetleg play storeban írhatsz nekik, hogy ez a probléma, szokták olvasni, válaszolnak is. Vagy az hbo supportnak is írhatsz.
-
Kaba
veterán
válasz
Lacielvtárs #128857 üzenetére
A hbogo tekintetében még egy dolgot próbálhatsz.Lemondod a Telekom fiókodban,majd később újra aktiválod,így 24 óra eltelte után kérhetsz egy új kódot amivel az HBO honlapján szolgáltatón keresztül elvégzel egy újra aktiválást.
Előtte kérdezz rá a 1414-en,hogy áll a problémád rendezése. -
Lacielvtárs
nagyúr
Eddig srácok rendben van nálam az android tv
Eddig nagyon tetszikMár csak az hbogot kéne működés bírni
Másnál fenn áll a jelenség hogy a jogosultság nem elérhető? -
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Van egy Huawei HG8245H-m. Kérdésem az lenne, hogy ez tudja az 1000 Mbit/s sebességet optikai hálózaton vagy adnak másikat? Hálózati kábeleket is lecserélném, milyen típust érdemes ehhez a sebességhez venni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest