Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxi
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy Sagemcom F@ST3686V2 típusú modem. 2 beltéri, egy pc, és a tv volt rákötve. Mivel a Plex akadozott az uhd filmek lejátszásánál, próbáltam egy switch-en keresztül elosztani az eszközöket. Működött is rendesen, míg ki nem kapcsoltam a pc-t. Ekkor a tévén szétesett a kép, és a wifi jel is minimálisra csökkent. Újraindítás után egy darabig jó volt, de ismét előjött a hiba.
Szerelő kint volt, azt mondta, hogy a szolgáltató oldal rendben van, biztos rossz a switch.
Ezek után vettem egy Acher C6 routert (mert amúgy is gyenge volt a wifi), de a hiba ugyan úgy előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- BestBuy topik
- Macska topik
- Revolut
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest