- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Atik@
csendes tag
válasz
TonTomika #4230 üzenetére
erre csak röviden szakmai tapasztalattal
villamosmérnöknek tanulok, ATMEGA128 as mikrokontrollert programozunk laboron, (10k ért meg lehet venni a kész forrasztott lapkát), a T-homes boxba meg egy ATMEGA16 van, most erre a nem túl nagy képességű eszközre hozzávágtak egy windows CE 5.0 rendszert, ez kezeli valahogy a winyót, így ekkora vizuális megjelenítés mellett én néha azt is csodának tartom hogy elindul
tudom hogy 1 szerű embernek ez semmit nem jelent, de válaszolok bármilyen kérdésre -
Atik@
csendes tag
válasz
TonTomika #4227 üzenetére
Az a baj hogy itt jogi problémák vannak, ugyebár a setopboxot bérelni kell a t-homtól így fizikailag az ő tulajdona, más kérdés hogy ami hardveresen benne van az MAX 20k Ft-ot ér. Néha meg lehet venni a régi készülékeket tőlük (természetesen új árba), de ha hosszútávon náluk marad az ember lehetséges h megéri mint havonta bérlési díjjat fizetni.... Am én nagyon megvagyok elégedve az IPtv szolgáltatással pedig még régi típusú TVnk van (CRT) nagy felbontásún meg gondolom sokkal jobban látszik a minőség, a régi szolgáltatonk az katasztrófa volt (antenna ""digital"")
-
Luissimo
veterán
válasz
TonTomika #4216 üzenetére
Nincs. (illetve csak külön, drágán )
Az STB és a HGW (router) egy UTP kábellel van összepatchelve, anélkül nem müxik.
ha nem egy szobába teszed, ahogy énsem tettem, akkor át kell vezetni a kábelt a falon.vagy a mellékelt linkben lévő megoldásokat tudják külön jópénzér neked produkálni, jópénzér megveszed tőlük az általuk kínált megoldásokat, pl. a meglévő 50 Hertzes elektromos hálozaton is összetudják őket kötni
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest