- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Pörkölt, sós földimogyoró
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Épp 4-kor aludtunk vissza édessel. Katica fent volt én pedig wc.-n jártam. Mindjárt paradicsompalánta ültetés lesz. Kaptam munkatársamtól 3 kifejlett példányt mert a mi kis tejfölös doboz tenyészetünk behalt. Ezek vannak vagy 50cm-es kifejlett példányok. Megpróbálunk ebből paradicsomot nevelni. Már nem kell túl sok és teremni fog. (reméljük)
Tegnap egy fagerendázatot készítettünk gipszkartonozáshoz és be is szigeteltük. 30m2 körüli részt készítettünk. Ma rászórjuk a lécvázat és bekartonozzuk. Ez a terv.
Készítettem 3 remekbe szabott képet a zsindelyről.
1
2
3
A meredekebb tetőt nem mi csináltuk csak átzsindelyeztük. Most is itt kartonozunk.
Tegnap reggel felhívott a sógorom és felnyomott agyilag. Azt hitte hogy ma megyünk Kenesére. Vagyis tudta hogy nem de mégis tette a hülyét hogy még meg kell csinálnunk a padlás leterítését OSB lappal, holott az nem volt benne a vállalásunkban. Mondtam is neki hogy előbb a tető legyen lefedve és csak utána lehet szó a pluszmunkáról. Volt némi ordibálás mert azt hitte hogy erőből rá tud beszélni de most tévedett... Már tavaly is megfogadtam hogy nem dolgozok neki mert erre nincs szükségem.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Politika
- Xbox Series X|S
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- További aktív témák...
- IPHONE 11 FEHÉR 64GB 79% DOBOZZAL
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge vezeték nélküli kontroller - újszerű, hibátlan, sosem használt
- Thrustmaster kormány pedállal és cockpittel!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest