Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

A kisgépre szorultam mert a gyermekeim itt vannak. Mi egy ágybetéten aludtunk de nem volt túl jó éjszakánk. Hamarosan már nem tudunk itt aludni mert édes sem aludt jól.
    A tegnapi napunk délelőttje gyorsan elszállt. Megnéztünk egy filmet és elmentünk a non-stop-ba pár szem zöldségért. Azt a hóvihart nem kívánom senkinek .Majdnem olyanok voltunk édessel mint a delta elején a kutatók! :Y Elképesztő volt az az időjárás. Jól át is fagytunk.
    Ebéd előtt még lenyomtunk pár Jóbarátok részt és evés után elhoztam a gyermekeimet. Picit beszélgettem mamival is. Jól elvannak.. Enne nagyon örülök. A gyermekáldás sem érte sokként ami külön öröm számomra...
    Készítettünk este pár fotót a gyerekekkel de majd holnap töltöm fel őket. Jót játszottunk. Kaptak karácsonyra Amerikából jöttem-társast és azzal nyomtuk. Én még játszottam picit Imrus RC helikopterével is. Igazi nagy gyerek voltam. :DDD
    Ma délután mikor vissza viszem őket felfúrom a karira kapott lámpájukat is. Ezért már ne hívjanak szerelőt. Sajnos édes is dolgozni fog ma már. Délutános műszakba fog menni. Délelőtt telefonálnunk kell a nőgyógyászatra is időpontot kérni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés