- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
Chris0321 #11361 üzenetére
Üdv.
Nekem is egy APC Smart SMT750I nem egész 1 hónapja vettem használtan. Gyárilag ugyebár 12V 7,5Ah akksi van benne 2 darab. Te ugyebár azt írtad 7.2Ah van benne. Gondolom ilyen volt ahonnan vette az akkukat.
Ezelőtt nekem egy FSP EP850VA volt amiben 1 darab 12V 9Ah akksi volt. Mikor cseréltem láttam neten, hogy ugyan azzal a mérettel mint a 9Ah van 9,5Ah is
Gondolom valami ilyen állhat a dolog mögött, vagy olcsóbb volt egy ezressel és azért vette kisebbet.
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele precíz, 25 percet elmegy simán a PC. Mivel ez tiszta színuszos bármi mehet rá ez a legjobb és tápok között sem válogat mint a kváziszínusz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest