- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Nekem tavaly volt mákom. Nyíregyházán voltunk és az ottani tesco mellett volt egy sportdirect bolt ami épp végkiárusított. Naponta növelhették a %-okat, amikor én voltam már nem sok minden volt de épp 60 vagy 70%nál járt az akció. Ott vettem 22k-s Salomon túracipőt 10k alatt illetve Merell Moab Mid GTX cipőt (amiről mindig álmodoztam csak éppen 30k-ba került mindenhol) 13-14k körül. Bár ott tényleg bezártak, nem ilyen Hervis féle pár havonta eljátszott végkiárusításos ál akció.
Néha tényleg érdemes kimenni Oberwartba ha cipőket vagy épp ruházatot keres az ember. Én kint vettem a Hervisben 2-3 éve az itthoninál 20 ezerrel olcsóbban úgy egy dzsekit, hogy kint nem is volt akciós...
-
kp78
addikt
Én a színház éttermét is ajánlom. Szombaton nincs tömeg, hamar végeztek.
(Piccolo jó hely, de sokszor várni kell az asztalra
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- VMware
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Doctor Who (2005)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest