- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
A gyerek hétfőtől itthon tanul
illetve karácsonyra tévét akarok, de akkor most hamar gyorsan le rendezzük mind a kettőt emlékére.
Médiába tévénél kezdtem Philips ,Lg “segitseg” volt.
Nekem volt egy Samsung kiszemeltem, de ezek szerintem valahogy úgy lerontották a képminőséget mintha 10eves lenne. Nem jöttem rá mit állítottak el,pedig nyomkodtam egy picit. Majd következett fel óra Philips rábeszélés amire kezdtem is hajlani. ( +60 Mátyás)
Aztán megnéztem a laptopokat. Siralmas árak siralmas választék. Már itt ugyereztem hogy ezt elkellene engedni, de amikor rákérdeztem a kedvezményre. Az a válasz jött hogyha hitelre veszem csak akkor tudnak engedni.
Átmentem az euronicsba. Tv kiválaszt webes árhoz képest +20eLaptop szélesebb választék es olcsóbban is. Neten rákeresve normál ár. Még plussz táska plussz biztosítás után kérdezem hogy akkor a tévé egy kicsit drágább mint a neten így abból jó lenne ha engednének. A válasz: hitel esetén 30e Ft. Pénz esetén 5e Ft
A tevét kihuzattam a listából meg vele a biztosítást. Aztán mentem fizetni a laptopot meg a laptoppal járókat.
Mire odaértem és elkezdtem volna fizetni arra már szóltak hogy akkor mégiscsak elengednek egy 20-ast a tévéből. Meg így ugye kevesebb lett rá a töréskáros biztosítás is pár ezressel.
Persze nem azt mondom hogy a világ üzletét kötöttem mert nem. De az hogy az MM- nél ott akarok hagyni fél milliót és erre nem akarnak elengedni pár ezrest, amivel aztán kicsit nyugtathatom a lelkem, akkor igy jártak.
( Tudom. aprópénz. És ettől még minden médiás nyugodtan alszik)
Laptop vegul egy Asus lett. Gyereknek csak elég a sulihoz.
ASUS VivoBook X515EA-BQ1225 Notebook[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest