- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Cukorbogár #138 üzenetére
1. te most magaddal, magatokkal beszélgetsz?
2. muszáJ -
dorisz30
újonc
Hellóóóó!!!
Van káros hatása a szoliknak,pl aki hajlamos rá,az egy picit szeplős lesz tőle,én nem lettem az!
Ha túlzásba visszük ,akkor a későbbiek folyamán lehetnek bőrproblémák,de aki heti 1x jár 9 percre,annak semmi baja nem lesz,sőt még jót is tesz magának!Nekem is a bőrgyógyászom javasolta!Ugye télen nagyon keveset vagyunk levegőn,napon,ezért nem sok D Vitaminhoz jut a szervezet,és emiatt vagyunk fáradékonyak,stb!
Én azt ajánlom,hogy aki nem nagyon szeplős,és világos bőrű,az nyugodtan menjen el heti 1x,2 szoliba!
Üdv!
-
Driennke
újonc
Sziasztok,Én is szolárium párti vagyok,de nem az a szolifüggő!!!Heti 1x 9percre megyek,nekem épp elegendő és szerintem sokaknak az lenne!!!Ha tanácsolhatom szolizásnál hagyjatok magatokon egy gyűrűt és akkor látjátok hogy mennyit barnultatok mert sokan átesnek a ló másik oldalára
Meg szerintem ami fontos hogy mindig le kell szedni a sminket és lehetőleg szolizás előtt ne használjunk parfümöt se a bőrre fújva!!!
Jó szolizgatástMÉRTÉKKEL
-
Cukorbogár
csendes tag
-
Cukorbogár
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy ti,hogy vélekedtek a mostanában hallotaknak!!?? Én évek óta járok szoliba és semmi bajom sincs tölle.Heti 1-2x szoktam 9 percre menni.És szoktam használni szoli elötti krémet,hogy a böröm vízmegkötöképesége ne csökkenjen és a kollagén rostok ne károsodjanak!!! Nagyon jok vannak érdemes használni öket!Sőt olvastam,hogy kevesebb olyan nönél alakul ki mellrak aki rendszeresen jár szoliba a férfiaknál is jo hatással van a prosztatára!!!
-
Csabee.
nagyúr
Valaki próbálta már a csokicsövet?
-
Ticsi.
csendes tag
Bővebben olvashattok a szoli közbeni fogfehérítésről: [link]
-
Loretto
veterán
Ez érdekes. Ahova én szoktam járni, ott nincs semmi ilyesmi, csa masszázs. azt azért észrevettem hogy nagyon nehezen barnulok. A gép jó mert 3 hónapja lett full új gép csövekkel, de lassan barnulok. Viszont a szombati balatonboglári nap, jött tett. Ha van alapszín nem égsz le.
-
Ticsi.
csendes tag
Valamelyik nap az egyik szoli kirakatában olvastam egy reklámot, mely szerint szolárium közben fogfehérítés történik. Hallott már erről valaki? Számomra elég furcsán hangzik...
-
Ticsi.
csendes tag
Jártam néhány helyen, de még nem szólt zene. Így eléggé el lehetett lazulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest