Hirdetés

Aktív témák

• keopsz

HÁZIGAZDA

válasz up #89 üzenetére

akkor kifejteném: :) volt, mire visszaértem. víz nem volt nálam, mert elkoboznák úgyis, és pénz se, mert minek(..), tehát bevártam egy havert, h a szomjhaláltól megóvjam magam.. ja, csak hozzátenném, h a 3. ker. adott részén egy db kibaszott köztéri ivókút sincs. pardon, egy van, de az nem működött. :??

tehát havert megvár, és kb. ''3 óra naponszikkadás, cangázás le-föl'' után kárpótlásul magamba öntöttem 1 litró ananászlevet (bon-jour), úgyh fél napig utána ananászt izzadtam.. meg helyrebillentettem a vércukromat 100g túrórudival..

aztán nekimentem megint óbudának. de hiába telt el 2 óra, semmi változás. végeláthatatlan sorok. visszamentem (én ökör) a jászaira, és LESZÁMOLTAM a rakparton 155 embert, egy kb. 50m-es sorban.

utána mégeccer visszazizzentem óbudára, és konstatáltam, h 5 perc alatt semmit nem ment a sor, amibe beálltam, és mert már fél 9 volt, a tököm meg (ananásszal?) tele, hazamentem.

imho ez a sziget ''kultúrális'' szerv. iroda szégyene.

ja, ott sertepertélt vagy 20 pirospólós szervező, de h a belső pénztárig eljöjjön velem valamelyik, ha már hónapok óta a faszságukban tartom a lémet, áh, hova gondolok.

be lehet kapni, srácok és lányok, be lehet kapni.. :C

Aktív témák