Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Hát én spec az ilyen fostalicska Sziámi miatt megyek ki évente, ha egyátalán kimegyek. :( (Egyre kommerszebb az egész, és bár közhely, de tényleg sehol nincs lassan a régi feeling.)
Aki a szervezők nyereségére pályázik, az gondolkodjon el azon, hogy mekkora nyereség akár pár tízmillió egy milliárdos nagyságrendű költségvetéssel operáló rendezvényen. (Ráadásul ugye évekig veszteséges is volt) :(
Ha jól tudom annak idején az egyikük házát adták el, hogy az első rendezvény megszervezhető legyen. Lehet utánuk csinálni! Más nem megy,csak a leszólás. :( -
keopsz
HÁZIGAZDA
akkor kifejteném: :) volt, mire visszaértem. víz nem volt nálam, mert elkoboznák úgyis, és pénz se, mert minek(..), tehát bevártam egy havert, h a szomjhaláltól megóvjam magam.. ja, csak hozzátenném, h a 3. ker. adott részén egy db kibaszott köztéri ivókút sincs. pardon, egy van, de az nem működött. :??
tehát havert megvár, és kb. ''3 óra naponszikkadás, cangázás le-föl'' után kárpótlásul magamba öntöttem 1 litró ananászlevet (bon-jour), úgyh fél napig utána ananászt izzadtam.. meg helyrebillentettem a vércukromat 100g túrórudival..
aztán nekimentem megint óbudának. de hiába telt el 2 óra, semmi változás. végeláthatatlan sorok. visszamentem (én ökör) a jászaira, és LESZÁMOLTAM a rakparton 155 embert, egy kb. 50m-es sorban.
utána mégeccer visszazizzentem óbudára, és konstatáltam, h 5 perc alatt semmit nem ment a sor, amibe beálltam, és mert már fél 9 volt, a tököm meg (ananásszal?) tele, hazamentem.
imho ez a sziget ''kultúrális'' szerv. iroda szégyene.
ja, ott sertepertélt vagy 20 pirospólós szervező, de h a belső pénztárig eljöjjön velem valamelyik, ha már hónapok óta a faszságukban tartom a lémet, áh, hova gondolok.
be lehet kapni, srácok és lányok, be lehet kapni.. :C
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tesla topik
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest