Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
anulu
félisten
Agyon remélem, hogy ma már jó idő lesz... :)
Tegnapi nap milyen volt? Én nem mentem ki, mert első nap Sonata Arctica után úgy berúgtam, hogy reggeli hazaérkezésem után rövidebb megszakításokkal végigaludtam a 24 órát... -
anulu
félisten
hetijegy már itt figyel a jobb csuklómon :) és bent vagyok munkahelyen :( én hülye, holnaptól kértem szabadnapot. haverok meg kint isznak?
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A Bodom nagggyyyon jó volt! Dedikálták a jegyem is, úgyhogy fullos volt! És més mindíg fáj a könyököm időnként, akkora pogó volt a Towards Dead End-en :DDD:DDD
-
anulu
félisten
Engem mi érdekel? Sonata Arctica, Apocalyptica, Slayer, Annihilator, Napalm Death, Alvin, Hatóságilag Tilos, ...PI CSA..., meg még ahova eltántorgunk. :C
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest