Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
radiátor
csendes tag
válasz
üzenetére
Tehát azt mondod, hogy a 3700-es alapvetően instabil? (Én speciel a tuningpotenciált teljesen figyelmen kívül hagytam, amikor róla írtam...)
Ismét vázolom a szituációt, mielőtt túlságosan elkanyarodnánk: konkrétan nincs annyi tőkém, hogy 4-8-16-... processzoros Opteron/Xeon/Core2/mittomén milyen spéci szerver procival ellátott erőművet vegyek. Mivel azonban ismerősöm szervere szintén desktop komponensekből áll, és 2 éve semmi gond nincs vele, ezért akarok most szervert desktop komponensekből, és nem fél/1/2 év múlva (talán majd akkor upgrade-elek, de addig is lesz valami). Neki AMD Athlon XP van benne, de ő sem tud semmit az intelekről. Ezért kéne némi infó, hogy ebben a szituációban mi a legjobb.
Nagyon köszönöm az eddigi építő jellegű hozzászólásokat, elgondolkodtató kérdéseket! Minden továbbit szívesen várok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest