-
LOGOUT.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andaxin76
aktív tag
-
MR007RM
addikt
Az épületeket elnézve szinte minden versenytársam keményen effektezett. A jövőben én is megpróbálok átállni valami hasonlóra néhanapján, bár ahhoz szerkesztési tudás is kellene. Tetszenek a fotók és jók a témák, illetve a témák jól el vannak adva.
-
andaxin76
aktív tag
válasz
Bandi8407 #3594 üzenetére
Határozottan jobb
Wa2x_ Augusztus 13.-a óta melózok egyfolytában szabadnap nélkül napi 14 órában,és már egy kicsit kivagyok merülve.Ilyen állapotban ezt nem nagyon lehet csinálni.Egyszerűen nem fog az agyam.Lőttem képet mind3 kategóriába,de szerkeszteni már nem volt nrg.....
-
Bandi8407
tag
[találtam egy másikat a szitakötőmről] mintha jobb lenne! Vélemény?
-
andikaaa
aktív tag
A Google + feltöltés után "magától" csinál egy gif képet a meglévőekből.... Észrevettétek?
Ilyet...[ Szerkesztve ]
-
andaxin76
aktív tag
Hát gyerekek....Még csak a kulcsoknál tartok,de nem vagyok elájulva..Technikailag nincsenek problémák,de kreatívításból nálam 1-esre vizsgáztatok....
A sok képből kb 5db van amire azt mondom:EZ IGEN!!!!!! Hangsúlyozom NEM a minőséggel vannak problémáim. Van egy számomra igen érdekes kép,ami olyan szinten ki van égve hogy ilyet még nekem sem sikerült csinálnom.És itt jön a DE. Egyszerűen nem tudom levenni a szemem róla mert annyira hihetetlenül jóóóóóóó
-
MR007RM
addikt
Köszönöm mindenkinek!
(#3584) Wa2x_ : Igen direkt élénkítettem a színeken. Sőt még ennél is színesebre szerettem volna, csak úgy már nem tetszett bizonyos helyeken. Általában szokásom utólag színt állítani, fokozni, vagy alapból felhős témával kezdeni, ami itt elmaradt. Az a érzésem hogy úgy a részleteket jobban ki tudom emelni, különválasztani, de lehet tévedek ezzel a nyári hangulatot idéző elképzeléssel.
-
Wa2x_
veterán
Szavazni hétfő (2013. november 4.) 20:00-ig lehet!
A szavazás menete a következő:
- A képek anonimek, hogy izgalmasabb legyen. A szavazatod nekem kell elküldened privát üzenetben, aminek nagybetűvel a SZAVAZÁS szóval kell kezdődnie. Ezután sorrendben egymás alá csak az általad gondolt pontszámot kell elküldened, tehát:___________
SZAVAZÁS
4
4
5
2
3
1
4
... és így tovább!
___________Minden képre szavaznod kell! Saját képre egységesen 1-es pontszámot írjatok!
Pontszámok alakulása:
1: egyáltalán nem tetszik
2: nem tetszik
3: átlagos
4: teszik
5: nagyon tetszikKÉPEK:
Kulcs (makró) téma:
[link1]
[link2]
[link3]
[link4]
[link5]
[link6]
[link7]
[link8]
[link9]
[link10]
[link11]
[link12]
[link13]
[link14]
[link15]
[link16]
[link17]Épület (monochrome/egytónusú) téma:
[link18]
[link19]
[link20]
[link21]
[link22]
[link23]
[link24]
[link25]
[link26]
[link27]
[link28]
[link29]
[link30]
[link31]
[link32]Felhő téma:
[link33]
[link34]
[link35]
[link36]
[link37]
[link38]
[link39]
[link40]
[link41]
[link42]
[link43]
[link44]
[link45]
[link46]
[link47]Összesen 20 versenyző nevezett 47 db érvényes képpel, ami pont 10-el több, mint az előző versenyre nevezett képek száma. Nagyon örülök neki, remélem hagyományt tudunk teremteni ezzel a kis házi versennyel!
Kezdődjön a szavazás!
[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
-
Bandi8407
tag
jó reggelt!
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Az elődökhöz képest most egy közelebbit próbáltam talán nem utoljára az idén.
-
bododani
senior tag
Tudtok ajánlani nekem olyan fényképszerkesztő programo(ka)t pc-re vagy telóra, ami nem ront a képminőségen?
-
Ricsko :D
aktív tag
-
jonnyjoker01
veterán
Most utólag visszaolvastam 30+ hszt, (annyi volt az új hsz) és nagyon tetszik mindenki fotója, mostani kedvencem valahogy Ricsko : D ködös-autósa.
-
-
Bandi8407
tag
na még ezt:[link]
-
bododani
senior tag
Ma este készített képeim a temetőben:
Gyertya a földben
Mécsesek 1
Mécsesek 2
Mécsesek 3
Gyertyapipák
Nagy fényes(A képeket alig szerkesztettem meg.)
Sony Xperia GO
-
Wa2x_
veterán
Remek fotók voltak az utóbbi időben, végignéztem csak őket, mert nem sok időm volt.
Holnap megpróbálom megcsinálni a szavazásos hsz.-t estére, 83% hogy meglesz.
De igyekszem, annyit elöljáróban, hogy remek képek születtek ismét, de határozottan emelkedett a képek.... hogy is mondjam, szal minőségi munkák lettek.
Nem lesz egyszerű zsűrizni...
Jó hétvégét mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Topik találkozó?
Valami jó helyen, ahol lehet fényképezni, nézelődni, utána pedig
lerészegednisörözni, vagy valami...Csaba pedig hozna ingyé pizzát, ha már ennyire unja...
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Már kezdtem azt hinni hogy egy jó képért ilyen áldozatot csinálsz
Ezen a képemen már télleg jött az autó én meg még ott hasaltam
ráadásul köd volt...
[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
Egy régebbi instagramos képem, mára ez lesz az utolsó
-
Xaels
félisten
válasz
Ricsko :D #3549 üzenetére
Jött egy fenéket. Ez az ideiglenes végállomás csak a téma kedvéért felkapcsoltam a lámpákat és oda tettem a gesztenyét. Nélkülem nem ment volna az a járgány
(#3550) B-L-A-C-K: ezeken a típusokon csak arra világít a fényszóró amerre megy mert irányadástól függő.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Mennyire van átjárás a Fotós topik és eközött? Érdemes ide is linkelnem szerintetek képeket amiket ott is linkeltem már?
-
Bandi8407
tag
Black! szinte érzem az illatát
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 5
-
bododani
senior tag
Mai délutáni képek: Virágok, Kerék és falevelek, Falevelek, Napsütés és fák, Lemenő Nap
Sony Xperia GO
[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
válasz
jonnyjoker01 #3534 üzenetére
köszi
jó hogy itt nem csak fikázzák az embert!
-
bododani
senior tag
andaxin76 és Bandi8407 : Jók lettek a képek!
A kutyusos nagyon tetszik!
-
Bandi8407
tag
-
andaxin76
aktív tag
bododani,sonar jók lettek,de akkor a reggeli virágra jár egy reggeli méh is
-
bododani
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3522 üzenetére
Köszi!
-
Kecskerágó bogyó
BB9810 + dvd lencse[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz
balazs1022 #3517 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Igyekszek
Most kíváncsi vagyok majd a Játék III eredményeire is mert szerintem oda is viszonylag jó képeket küldtem be,reménykedek benne leszek az első 3-ban -
bododani
senior tag
Ma reggeli kép: Virágok
Sony Xperia GO + AfterFocus Pro
-
jonnyjoker01
veterán
Ne aggódj, a Suzuki 2 is bejön nekem... Hangulatos (számomra).
Szerk.: hogy a kuyta meg a macska rúgná szét az opera sggét amiért gyorsítótárban eltárolja az egész weblapot és amikor megnyitom a böngészõt nem friss a /friss.html.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy én értékelem
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
válasz
andaxin76 #3518 üzenetére
Nem bírjátok értékelni a darkness-es képeket!
Tegnap asszony bealudt, én meg épp kifogtam a TV-ben a Legenda Vagyok-ot, sajnos Magyar szinkronnal...
Ami a végén elhangzik idézet, az imponált.
Bob Marley hitte, hogy a gyűlölet és a rasszizmus gyógyítható. Szó szerint be kell oltani az embereket zenével és szeretettel. Egyszer egy béketüntetésen volt fellépése. Egy fegyveres csoport a saját házában támadt rá. Két nap múlva kiállt a színpadra, és énekelt. Valaki megkérdezte, miért? Azt felelte, hogy azok, akik rosszat tesznek a világban, nem vesznek ki szabadnapot. "Akkor én hogy tehetném?" Gyújts fényt a sötétben!
-
balazs1022
őstag
válasz
Ricsko :D #3502 üzenetére
Hali
Rég óta figyellek, igaz nem irtam kommenteket , de most irok. Az első képeidhez viszonyítva nagyon sokat fejlődtél. Emlékszem mikor még kb szobatargyakat fotoztal és azokat töltötted fel. Láttam h nem sokan szoltak hozza és ha iegn, akkor se túl jót. Amiből persze tudtal építkezni és látszik is az eredménye. A mostani fotóid egész korrektek. Jok a beallitasok (tema, kompozíció, szinek, hangulat).
Az a lényeg h tetszenek az új alkotasaid es erdekesnek tartalak.Csak így tovább!
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Gombi kutyus
(Figyelem ez nem Gömbi!)Szeretem ezt a kis dögöt, így bizonyos időközönként teszek róla egy portrét.
-
pucz
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3512 üzenetére
THX!
A többi ennyire vállalhatatlan?
-
pucz
senior tag
De nem most, majd máskor...
Pár bóvliság tőlem!
| Suzuki 1 | Suzuki 2 | Fogaskerekek |
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ ѕ ιιι
Lightroom 5[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3507 üzenetére
Béke!
-
pucz
senior tag
Kissé átment a topik ilyen új hullámos, buzis, sablon szerkesztős dologba, amit minden 2. műlánynál látok.
Csak azt tudom mondani, amit Geri is. Minek kell ennyire szétefektálni a képet?
De legalább gyarapodott a topik..
-
Xaels
félisten
mécses - HTC One
-
bododani
senior tag
Köszönöm szépen!
Ricsko, jó lett a kép! -
bododani
senior tag
Tegnap készült képeim:
Színes virágok
Tárcsa
Repedés a földben
MTB-kTudom, most a minőség véletlen le lett butítva, és az eredeti képet pedig már kitöröltem.
Eredeti minőségben sokkal szebbek a képek.A képek Xperia GO-val készültek.
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RAM topik
- Interactive Brokers társalgó
- Háború Izraelben
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...