Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12045 üzenetére
Erről eszembe jutott egy showder klubos beszólás, már nem tudom ki mondta, csak úgy nagyjából idézem: "...és a bank reklámjában az van, hogy náluk jó helyen van a pénzem, mert az én fejemmel gondolkoznak.... hűű mondom az nagyon durva, ők is éjjel-nappal d*gni akarnak?
Talán Csenki Attila volt
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Otisz
őstag
-
Otisz
őstag
válasz juliabrilke #12040 üzenetére
33 vagyok
de ez látszik az agyamon is, mert még tobzódik a tesztoszteron
(OO[IIII][IIII]OO)
-
juliabrilke
veterán
válasz Anti666 #12035 üzenetére
PhoenixK-t szerintem nem láttam még személyesen.
D.Orion, bim és shankeesham (bár Mia azt mondta, hogy nem nézel ki annak, amenniy vagy : ) )pedig fiatal csókák még.
JohnnyX középkorú.
Timyyy (nőtől nem kérdezünk ilyet.
LamerGyuri, Otisz és Ronin--t nem láttam még.Én pedig örökifjú vagyok.
(persze mindenkinél +/- 10 év tévedés. )
-
Otisz
őstag
válasz Anti666 #12016 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Senki senkire nem eröltet semmit.
Lényegében egy kötetlen beszélgetés folyik itt. Én sem sűrűn irogatok, de nem is tukmálom másokra a véleményem. Láthattad, hogy a horoszkópos bigyusz itt nem igazán fogott meg senkit sem. Ez van.
Ilyenkor túl kell lépni rajta, és közös nevezőre jutni.[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Anti666
aktív tag
Mennyi kb. itt az átlagéletkor, 23?
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
Anti666
aktív tag
válasz D.Orion #12029 üzenetére
Milyen vallási időszakról beszélsz ember? Tán csak nem a sötét kozépkorból jöttem? Ez egy nevetséges téveszme. Megsúgom, elég sokan foglalkoznak a csillagjegyekkel, az egy dolog hogy itt süket tiltakozó fülekre leltem, de attól még ugyanúgy hozzátartozik a jelenhez.
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12030 üzenetére
Ne parázz már drága julcsi, ott leszünk, ha 100x megkérdezed naponta, akkor is
Ja, és fényképezőt is viszünk. Nem ússza meg senki se, na meg csoportkép is lesz
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #12030 üzenetére
Skorpió vagyok b+. 86.11.03. 13:43 Tuttira megyünk, feltéve ha bírok magammal(18+).
-
D.Orion
veterán
válasz Anti666 #11927 üzenetére
UH, olyanokat írtál, hogy majdnem lefordultam a székről. Aki ismer annak pl. eszébe se jutna, hogy én irányító szellemű vagyok, meg ilyen ökörségek. Szerintem a horoszkóp is csak egy olyan áltudomány ami az emberek lehúzásáról szól. Már rég vége van annak a vallási időszaknak amikor ezt még elhitte az emberek többsége. Nah mind1, én be is fejeztem azok és okozat fejtegetést, mert nem akarlak megy győzni semmiről, de te se, hogy én olyan vagyok, mint ami a nagykönyvben meg van írva.
-
Sub-S
senior tag
válasz juliabrilke #11947 üzenetére
Én azzal egyetértek, hogy attól, hogy valakinek van diplomája abból nem lehet egyértelműen arra következtetni, hogy okos is lenne.
"Van olyan, hogy valaki buta, de szorgalmasan tanul?"
No épp ezaz, ha nem lenne buta nem kellene szorgalmasan tanulnia, hisz ha okos lenne egyből megértene mindent.
-
deicide
veterán
válasz juliabrilke #12003 üzenetére
És a két kép egyidőben készült, mert az alsón jóval fiatalabbanak tűnik és szerintem nem a vaku miatt...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
liquidmoon
aktív tag
Ez új hirdetés: [link] Privi vagy tel, mert nem igen forumozok.
-
Anti666
aktív tag
válasz Ronin- #12017 üzenetére
akkor fél évig búcsúzunk tőled ? ha nem szól senki...
nem igazán találtam ebben a topicban érdemleges dolgokat, szal nem fog hiányozni, ha így történne esetleg
egyébként sem hinném, hogy ilyen kiközösítés után lenne itt ember még a hozzászólók közül, akit érdemesnek tartanék a barátságomra
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Majd valaki küldjön pü-t ha ezt az ökörséget befejeztétek itt a topciban és senkinek még csak meg se forduljon a fejében találgatni a csillagjegyemre, és fejtegetni az okokat hogy mért utálom ezt az egészet... e témában még csak ne is szóljatok hozzám, a nevemet és a rám való utalások leírását sem engedem.
[ Szerkesztve ]
-
JohnnyX
őstag
Jo estet, most indulok!
Anti666: ha netalantan jonnel majd bólingozni, tuti hogy te lennel a golyo.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Anti666
aktív tag
válasz deicide #12002 üzenetére
Ha sátánista vagy, akkor vmi pesszimista jegy vagy, ennyit tudok ebből mondani, bár szinte minden jegynek van rossz és jó oldala is, kinek épp mennyi jutott... avagy épp milyen. Egyébként metal rulez! http://rockbox.psychocydd.co.uk/
-
Anti666
aktív tag
Vazzer nem is tudod mi a csillagjegye, elmész te a p-ba..
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #12004 üzenetére
Nos. Annak idején én is fiatalabbnak gondoltam. Erre kiderült, hogy még idősebb is.
-
shankeesham
tag
Én is fiatalabbnak gondoltam.
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
deicide
veterán
Én sátánista vagyok, vajon ki találja ki ebből a csillagjegyem és hogy milyen kínai élőlény évében születtem? Ja és diplomám az 1db van majdnem, de csak majdnem...(egyébként a hölgy egész jól tartja magát, ha már 2 diplomája van, én kb 20-22 évesnek néztem a képek alapján...vagy átesett már pár késes beavatakozáson)
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #11998 üzenetére
Hehe, vagy mégsem hát erről is lemaradtam
Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest